“Τρεις επαγγελματικές κατηγορίες των 16 ομάδων η πιο σωστή λύση”

Προσκεκλημένος της εκπομπής της Ε. Ρ. Α. ΣΠΟΡ Το Τρίτο Μάτι και του δημοσιογράφου Λευτέρη Σαρελακου ήταν ο γνωστός ποινικολόγος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑEΛ, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος αναφέρθηκε στο τι μέλλει γενέσθαι, μετά την υποχρεωτική διακοπή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων, λόγω των προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση του Κορωνοιού ενώ αναφέρθηκε και στην πρόταση που έκανε για την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών.

Ο ιδιοκτήτης της Θεσσαλικής ΠΑΕ εκτίμησε ότι πολύ δύσκολα θα υπάρξει επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων, μια και στο ήδη μεγάλο διάστημα διακοπής που πιθανότατα θα υπάρξει, θα απαιτηθεί ένα εξίσου μεγάλο για να επανέλθουν οι ποδοσφαιριστές σ’ ένα ικανοποιητικό επίπεδο φυσικής κατάστασης, με τα χρονικά περιθώρια να είναι απαγορευτικά σ’ αυτό το ενδεχόμενο.

Επιπλέον υπεραμύνθηκε της πρότασης που κατέθεσε πρόσφατα για την αναδιάρθρωση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, θεωρώντας ότι τρεις επαγγελματικές κατηγορίες, των 16 ομάδων η καθεμία, είναι η πιο σωστή λύση στην παρούσα φάση.