Τσάμπιονσιπ: Ζητά «ψαλίδι» σε μισθούς και άμεσες πωλήσεις ποδοσφαιριστών

Μπορεί τα μεγάλα club της Πρέμιερ Λιγκ να βρίσκουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τις οικονομικές λύσεις εν μέσω αναστολής κάθε αθλητικής δραστηριότητας, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο με τις ομάδες της Τσάμπιονσιπ.

Σαφώς τα έσοδα ανάμεσα στις δύο κατηγορίες δεν μπορούν να συγκριθούν και για αυτόν τον λόγο οι ομάδες της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας στην Αγγλία ψάχνουν διέξοδο, αφού πολλές εξ αυτών έχουν φτάσει σε οριακό σημείο.

Μέσα στην εβδομάδα και πιθανότατα την Παρασκευή αναμένεται νέα τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στις ομάδες για να δουν τι μπορούν να κάνουν και μία από τις προτάσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι να επιτραπούν άμεσα οι μεταγραφές, προκειμένου να πουλήσουν τους ακριβούς ποδοσφαιριστές και να «βγάλουν» από πάνω τους τα ακριβά συμβόλαια.

Επιπλέον, ακόμα μία πρόταση που εξετάζεται, σύμφωνα με τον Telegraph, είναι να πέσει «ψαλίδι» σε όλα τα συμβόλαια που είναι άνω των 40.000 ευρώ την εβδομάδα, κάτι στο οποίο αναμένεται να φέρει αντιδράσεις η Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τσάμπιονσιπ έχει δεσμευθεί για κονδύλι βοηθείας στις ομάδες που αντιμετωπίζουν προβλήματα, συνολικού ύψους 55 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις