Προπονούνται σπίτι οι παίκτες του Βόλου

Στην ΠΑΕ Βόλος συνεχίζουν να τηρούν τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση για τον κορωνοϊό, οι ποδοσφαιριστές μένουν σπίτι και φροντίζουν να εφαρμόζουν, όσο μπορούν, το πρόγραμμα που έχουν πάρει από το τεχνικό τιμ. Προπονούνται ατομικά στο σπίτι τους, όσο αυτό είναι εφικτό, προσέχουν τη διατροφή τους και περιμένουν να δουν αν θα υπάρξει παράταση (το πιο πιθανό) απαγόρευσης των προπονήσεων. Θυμίζουμε, πως βάσει των όσων ισχύουν μέχρι τώρα, οι προπονήσεις έχουν σταματήσει για όλες τις ομάδες και τους αθλητές μέχρι 27 Μαρτίου. Ωστόσο, επειδή τις προσεχείς μέρες περιμένουμε μεγαλύτερη εξάπλωση του κορωνοϊού, το σίγουρο είναι πως θα παραταθεί η απαγόρευση των προπονήσεων, με τα αθλητικές εγκαταστάσεις, κρατικές, δημοτικές και ιδιωτικές, να παραμένουν κλειστές.
Έχουμε τονίσει, πως οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του Βόλου είναι ξένοι, προερχόμενοι κυρίως από την Αργεντινή και την Ισπανία. Παραμένουν όλοι τους στο Βόλο και είναι λογικό να ανησυχούν και αυτοί για τον κορωνοϊό, όταν πολλά από τα αγαπημένα τους πρόσωπα βρίσκονται μακριά τους. Πόσω μάλλον, όταν η Ισπανία είναι η δεύτερη χώρα της Ευρώπης μετά την Ιταλία, που πλήττεται σε μεγάλο βαθμό τον κορωνοϊό.
Από την πλευρά τους οι διοικούντες την ΠΑΕ Βόλος βρίσκονται στο πλευρό των ποδοσφαιριστών και φροντίζουν, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, να είναι εντάξει στις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το ποδοσφαιρικό τμήμα. Σε μια περίοδο, μάλιστα, όπου δεν υπάρχει αγωνιστική δράση, τα έσοδα είναι πολύ περιορισμένα και τα έξοδα «τρέχουν».