«Να συνενωθούν Super League 2 και Football League»

Η θέση του τεχνικού διευθυντή του Αιγάλεω για την κατάσταση που επικρατεί με τον κορωνοϊό και την επόμενη μέρα στο ποδόσφαιρο.

Συνέντευξη παραχώρησε στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ» ο τεχνικός διευθυντής του Αιγάλεω, Παναγιώτης Δουφεξής, όπου αναφέρθηκε στην κατάσταση όπου επικρατεί λόγω του κορωνοϊού, αλλά εκφράζει και την αισιοδοξία για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Football League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δουφεξή:

«Προέχει η υγεία του κόσμου, ωστόσο αυτό που ζούμε είναι ένας εφιάλτης. Nομίζω ότι βλέπω ταινία επιστημονικής φαντασίας! Όμως είμαι αισιόδοξος ότι με τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση αυτός ο εφιάλτης θα έχει σύντομη ημερομηνία λήξης. Eυελπιστώ ότι μέσα με τέλη Μαΐου να γίνουν οι υπόλοιπες αγωνιστικές που απομένουν και να κριθούν όλα στο γήπεδο!

Το Αιγάλεω έχει έναν πρόεδρο (οικογένεια Παλτόγλου) που είναι “κόσμημα” για το ποδόσφαιρο! Η θέση του Αιγάλεω είναι στη Super League. Με τον ερχομό του Θωμά Γράφα, έχουμε κάνει πορεία πρωταθλητισμού και θέλω να τον ευχαριστήσω από καρδιάς, διότι νομίζω ότι είναι προπονητής μεγαλύτερης κατηγορίας!

Πιστεύω ότι πρέπει να γίνει αναδιάρθρωση και να ενωθούν Super league 2 με Football League ούτως ώστε να δημιουργηθούν δύο όμιλοι των 14 ή 16 ομάδων. Ωστόσο, θα πρέπει να επισημάνω ότι είναι σημαντική η βοήθεια του προέδρου της διοργανώτριας, Λεωνίδα Λεουτσάκου, ο οποίος είναι πάντα δίπλα στις ομάδες! Το φετινό πρωτάθλημα της Football League θεωρώ ότι είναι το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων!

Κλείνοντας εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο και σύντομα να τελειώσει αυτό το μαρτύριο που ζούμε!»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις