Α. Στύλος: Ομάδα που χάνει δύσκολα ο Πύρασος

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του παρουσιάστηκε μετά το τέλος της εντός έδρας νίκης της ομάδας του με 2-0 επί του Πυράσου, ο Απόστολος Στύλος. Ο τεχνικός της Πύδνας Κίτρους ανέφερε ότι η Αγχιαλίτικη ομάδα έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο παιχνιδιού. Ο Απόστολος Στύλος τόνισε επίσης ότι η εικόνα της Πύδνας άλλαξε μετά την είσοδο των Τσιούνη, Δήμα και Γελαδάρη. Αναλυτικά:

«Ευθύς εξαρχής ξέραμε ότι έχουμε πολύ δύσκολο έργο στο σημερινό παιχνίδι. Η ομάδα του Πύρασου είναι μία από τις έμπειρες ομάδες της κατηγορίας και μία ομάδα που χάνει πολύ δύσκολα. Έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο παιχνιδιού που δύσκολα μπορείς να της κάνεις ευκαιρία και πολύ πιο δύσκολα να φτάσεις στη νίκη.

Εμείς καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, δεν καταφέραμε να προηγηθούμε όμως στο πρώτο ημίχρονο. Αλλά και στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου δεν μπορούσαμε να μετουσιώσουμε τις ευκαιρίες σε γκολ. Στη μία φάση που δημιούργησε ο αντίπαλος σταθήκαμε τυχεροί με το δοκάρι αλλά και ικανοί με την φανταστική απόκρουση του Ταταρίδη. Με την είσοδο των παικτών που ήρθαν από τον πάγκο, του Δήμα και του Τσιούνη και λιγότερο του Γελαδάρη που έπαιξε λίγο, αλλάξαμε εικόνα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και κάναμε δύο γκολ.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος δεδομένου ότι τρεις παίκτες που λογίζονται πρώτης γραμμής, απουσίαζαν και οι παίκτες που έρχονται από τον πάγκο δίνουν τέτοια ώθηση, απόδειξη ότι η ομάδα έχει πολύ καλό ρόστερ. Έρχονται τέσσερα παιχνίδια μέσα σε 14 μέρες, Γολγοθάς για την ομάδα. Θα τα διεκδικήσουμε όλα αρχής γενομένης από το μεθαυριανό παιχνίδι με την Νεοκαισάρεια. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για τη μεγάλη προσπάθεια».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις