Πρέπει να βλέπουν και την επόμενη χρονιά στον Ολυμπιακό Βόλου

Το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ έχει διακοπεί, λόγω του κορωνοϊού, τα πάντα είναι ρευστά, όσον αφορά τη συνέχιση του πρωταθλήματος και αν θα διεξαχθούν οι τρεις τελευταίες αγωνιστικές, από τον Μάιο και μετά. Γιατί μέχρι τότε, δεν προβλέπεται να έχουμε ξεπεράσει τον… εφιάλτη.
Αυτή τη στιγμή κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει, αν το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ την προσεχή αγωνιστική περίοδο θα έχει την ίδια δομή ή θα υπάρξουν αναδιαρθρώσεις στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, σύμφωνα με την πρόταση του Αλέξη Κούγια, αλλά και αυτή της Νίκης, την οποία μάλιστα προσυπογράφει το σύνολο των ομάδων της Φούτμπολ Λιγκ.
Ανεξάρτητα με το τι θα συμβεί, ο Ολυμπιακός Βόλου θα πρέπει να είναι άμεσα έτοιμος για την επόμενη χρονιά, όσο αφορά το αγωνιστικό πλάνο. Να μην κάνει το λάθος που κάνουν οι περισσότερες ομάδες στην Ελλάδα, “χτίζοντας” μία ομάδα από το μηδέν. Οι ομάδες δεν χτίζονται μέσα σε έξι μήνες. Χτίζονται σε βάθος χρόνου και διατηρώντας έναν βασικό κορμό. Η διοίκηση, επικοινωνιακά, οφείλει να είναι σε θέση να περάσει στον κόσμο το πλάνο που θέλει να εφαρμόσει στην ομάδα. Να πει την αλήθεια στον κόσμο και οι φίλαθλοι από την πλευρά τους οφείλουν να στηρίξουν τις επιλογές της διοίκησης. Όταν μια ομάδα βγάζει υγεία μέσα στο γήπεδο, παίζει καλό ποδόσφαιρο, στηρίζεται σε νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, τα αποτελέσματα θα είναι θετικά. Αυτό το μοντέλο θα πρέπει να εφαρμόσει ο Ολυμπιακός Βόλου, για να έχει την ανοδική πορεία που θέλουν να δουν οι φίλαθλοι της ομάδας. Ο κόσμος πρέπει να επιστρέψει στο γήπεδο, καθώς η εικόνα που είχε φέτος το γήπεδο της Νεάπολης στους αγώνες έδρας του Ολυμπιακού δεν ήταν αυτή που αρμόζει στην ιστορία και στη δυναμική των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις