Παρέχει και ψυχολογική υποστήριξη η ΠΑΕ Βόλος στους παίκτες

Στην ΠΑΕ Βόλος παρακολουθούν από κοντά όλες τις εξελίξεις, γύρω από τον κορωνοϊό, ενημερώνονται και με τη σειρά τους ενημερώνουν και τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πλέον, μετά και την απαγόρευση της κυκλοφορίας, βγαίνουν έξω από τα σπίτια τους μόνο για τις αναγκαίες μετακινήσεις.
Θυμίζουμε, πως η τεχνική ηγεσία έχει φροντίσει να δώσει στους παίκτες πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο σπίτι, ζητώντας να το τηρήσουν, όσον αυτό είναι εφικτό και παράλληλα να φροντίζουν τη διατροφή τους.
Με δεδομένο ότι η απαγόρευση της κυκλοφορίας ισχύει μέχρι τις 6 Απριλίου, όπως είναι φυσικό, δεν θα ανασταλεί το μέτρο της απαγόρευσης των προπονήσεων, το οποίο ισχύει μέχρι τις 27 Μαρτίου. Η νέα κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με την έξαρση των κρουσμάτων του κορωνοϊού και στη χώρας μας επιβάλει να παραμείνουν κλειστεί όλοι οι αθλητικοί χώροι, δημόσιοι και ιδιωτικοί.
Ο προπονητής του Βόλου, Στέφανος Ξηροφώτος και οι συνεργάτες του είναι σε καθημερινή επαφή με τους ποδοσφαιριστές, που ανταποκρίνονται εξαιρετικά στις οδηγίες για προπονήσεις κατ’ οίκον. Συζητούν καθημερινά με τους αθλητές για ό,τι τους προβληματίζει ή τους απασχολεί, παρέχοντάς τους και ψυχολογική υποστήριξη.
Πάντως οι ποδοσφαιριστές μέχρι τώρα ανταποκρίνονται άριστα στις οδηγίες που τους έχουν δοθεί για να διατηρήσουν σε ένα καλό επίπεδο την φυσική τους κατάσταση στο διάστημα της απραξίας. Σε κάθε περίπτωση πάντως, από τη στιγμή που θα αποφασιστεί επιστροφή στην δράση, θα γίνει μια μίνι προετοιμασία εφόσον υπάρξει επανέναρξη των διοργανώσεων.