Κορωνοϊός: Νεκρή 41χρονη μητέρα – Δεν πρόλαβε να νοσηλευτεί!

Την τελευταία της πνοή άφησε τα ξημερώματα του περασμένη Σαββάτου, στο σπίτι της, στον οικισμό Κορέστειο Καστοριάς, μια 41χρονη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών.

Όπως είπε στο protothema.gr o αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος, η γυναίκα είχε συμπτώματα και είχε λάβει οδηγίες να παραμείνει στο σπίτι της, ενώ δεν είχε υποβληθεί σε τεστ για τον κορωνοϊό. Τα ξημερώματα του Σαββάτου εξέπνευσε και κατόπιν λήφθηκε δείγμα για να εξεταστεί. Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε ο κ. Σαββόπουλος, το δείγμα βγήκε θετικό.

Η 41χρονη είχε άσθμα, είχε παρουσιάσει συμπτώματα σχετικό με τον ιό και συγκεκριμένα πυρετό. Φέρεται να επικοινώνησε με τον ΕΟΔΥ και έλαβε τη σύσταση να παραμείνει σπίτι της, απομονωμένη. Ωστόσο, στην πορεία παρουσίασε επιδείνωση της υγειας της, κλήθηκε ασθενοφόρο, αλλά συμφωνα με πληροφορίες έως ότου να φθάσει στο σημείο η γυναίκα εξέπνευσε.

Κατά τη νεκροψία-νεκροτομή ελήφθη και δείγμα, το οποίο σήμερα βγήκε θετικό στον κορωνοϊο.

Όμως, στον κορωνοϊό αποδίδεται και θάνατος της 81χρονης μητέρας του 53χρονου, ο  οποίος ήταν ο τέταρτος ασθενής με κορωνοϊό στην Ελλάδα που είχε χάσει τη ζωή του, αλλά και μιας ακόμη ηλικιωμένης στα Γλυκά Νερά. Εφόσον επιβεβαιωθεί η υποψία για τις δύο αυτές γυναίκες, τότε τα θύματα του κορωνοϊού ανέρχονται πλέον στα 22.

Η 81χρονη γυναίκα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ με σοβαρά προβλήματα υγείας ενώ υποστηριζόταν με αναπνευστήρα και εξέπνευσε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου

Ο 53χρονος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή στις 15 Μαρτίου και ήταν εργαζόμενος στο νοσοκομείο Καστοριάς.

Όμως, νεκρή βρέθηκε στο σπίτι της μια 81χρονη γυναίκα στα Γλυκά Νερά. Οι γείτονες ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, όπου και παρέλαβε τη νεκρή ηλικιωμένη.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η ηλικιωμένη είχε επισκεφθεί τους Άγους Τόπους με την αδελφή της και επέστρεψαν την Καθαρή Δευτέρα.

Η αδελφή της νοσεί από κορωνοϊό και είναι σε καραντίνα στο σπίτι της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα τηλεφωνούσε στην αδελφή της τις τελευταίες δύο ημέρες χωρίς αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις