Λουκέτο έως τις 30/4 στην Μπουντεσλίγκα, αλλά πρόθεση να παιχτεί ποδόσφαιρο

Μοιράσου το άρθρο

Λουκέτο έχει μπει σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα λόγω κορωνοϊού. Τόσο η Μπουντελσίγκα, όμως, όσο και όλα τα υπόλοιπα ψάχνουν τρόπο για να ολοκληρωθούν. Το κόστος, άλλωστε, θα είναι σημαντικό για τους πάντες εάν η σεζόν τελείωνε εδώ. Ταυτόχρονα θα δημιουργείτο και ένα χάος σχετικά με το ποιος πέφτει, ποιος ανεβαίνει, ποιος βγαίνει Ευρώπη, ποιος είναι πρωταθλητής.

Οι συσκέψεις είναι τακτικές πια. Η Μπουντεσλίγκα έκανε την Τρίτη (24/3) και σε αυτή αποφασίστηκε ότι δεν θα έχει αγωνιστική δράση τουλάχιστον έως τις 30 Απριλίου. Επίσης, στις 31 Μαρτίου οι ομάδες της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας θα πάρουν νέες αποφάσεις. «Πολλά σενάρια είναι πιθανά τη δεδομένη χρονική στιγμή», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της λίγκας.

Από εκεί και πέρα, έπεσε στο τραπέζι να γίνουν παιχνίδια χωρίς κόσμο, με το μικρότερο δυνατό προσωπικό και ελάχιστους δημοσιογράφους. Στόχος το να τελειώσει η σεζόν κανονικά και εάν γίνεται έως τις 30 Ιουνίου. Τότε υπενθυμίζεται ότι εκπνέουν τα συμβόλαια.

Ειπώθηκε και κάτι ακόμη πολύ σημαντικό. Το ποδόσφαιρο στην ουσία απασχολεί 56.000 υπαλλήλους άμεσα ή έμμεσα σε αυτές τις δύο κατηγορίες. «Έχουμε την ευθύνη για μία βιομηχανία με 56.000 άμεσους ή έμμεσους υπαλλήλους».

Το σίγουρο είναι πως θα υπάρξει και νέα σύσκεψη και ενδεχομένως να μη βγει άκρη ούτε τότε. Όλοι είναι αναγκασμένοι να περιμένουν πώς θα πάει η κατάσταση με τον COVID-19.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις