Παναθηναϊκός: Ανοιχτή γραμμή με NOVA

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει αρχίσει τις διεργασίες για το Liga TV, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει εγκαταλείψει το σενάριο να παραμείνει στη NOVA.
Σύμφωνα με δημοσιεύμα της Live Sport, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» ουδέποτε διέκοψαν τον δίαυλο επικοινωνίας τους με τους εκπροσώπους του συνδρομητικού καναλιού και διατηρούν ακόμα ανοιχτή γραμμή.

Η σύμβαση του Παναθηναϊκού με τη NOVA λήγει τον Ιούνιο, όμως περιλαμβάνει τον όρο που του δίνει τη δυνατότητα να «ισοφαρίσει» οποιαδήποτε άλλη πρόταση κατατεθεί στην ομάδα από άλλον τηλεοπτικό πάροχο.

Η πρώτη και πιο σημαντική εκκρεμότητα αφορά την διεξαγωγή των πλέι οφ. Πέρυσι η NOVA εξασφάλισε τη μετάδοση των εντός έδρας παιχνιδιών του Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα αντί 5,4 εκατ. ευρώ. Το αντίτιμο για τα τηλεοπτικά δικαιώματα είναι ενιαίο και δεν χωρίζεται στην κανονική διάρκεια και στα πλέι οφ.

Αυτό σημαίνει ότι αν τα πλέι οφ δεν διεξαχθούν εξαιτίας του κορωνοϊού, τίθεται προς συζήτηση το ποσό που δεν θα καταβάλει η NOVA. Εφόσον δεν καταλήξουν σε συμβιβασμό θα προσφύγουν στη Δικαιοσύνη για την διευθέτηση της διαφοράς. Παρόλα αυτά καμία από τις δύο πλευρές δεν φέρεται να έχει τέτοια διάθεση.

Η συνεννόηση είναι πολύ καλή μέχρι στιγμής και όπως τονίζει η εφημερίδα, η πρόθεση τη ΠΑΕ και της NOVA είναι να συνεχίσουν μαζί και την επόμενη σεζόν. Σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις πάντως, θα παίξει η διεξαγωγή ή όχι των πλέι οφ του πρωταθλήματος, καθώς μια ενδεχόμενη ματαίωσή τους θα επηρεάσει καθοριστικά τις συζητήσεις για το αντίτιμο, μειώνοντας κατά πολύ το ποσό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις