Όλα ρευστά στον Ολυμπιακό Βόλου

Μόλις ξεπεραστεί η κρίση του κορωνοϊού και επιστρέψει η καθημερινότητα στο ποδόσφαιρο, θα εξετάσουν στον Ολυμπιακό Βόλου και την επόμενη μέρα. Όλα στην παρούσα φάση είναι ρευστά, ακόμη και να υπάρξουν διοικητικές αλλαγές, τη στιγμή που ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος έχει δηλώσει επίσημα, πως συζητά κάθε πρόταση για παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ.
«Παίζει», επίσης το σενάριο της ένωσης της Σούπερ Λιγκ 2 με τη Φούτμπολ Λιγκ και της δημιουργίας ενός πρωταθλήματος 28 ομάδων, το οποίο θα είναι απλωμένο σε όλη την επικράτεια, ώστε να αποτελέσει, έτσι, έναν πόλο έλξης για κάποιο τηλεοπτικό κανάλι. Κι αυτό, καθώς η επόμενη χρονιά αναμένεται πολύ πιο δύσκολη για τις ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ, αλλά και της Σούπερ Λιγκ 2, από τη στιγμή που δεν υπάρχει συμβόλαιο με την κρατική τηλεόραση για την αγωνιστική περίοδο 2020-21. Δύσκολα θα μπορέσει να βρεθεί κάποιο κανάλι, το οποίο θα επιδείξει ενδιαφέρον για την κάλυψη των παραπάνω πρωταθλημάτων.
Για τον λόγο αυτό, είναι επιβεβλημένη η δημιουργία μιας δυνατής λίγκας, με ιστορικές ομάδες που εκπροσωπούν μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, προκειμένου το προϊόν να είναι ανταγωνιστικό και να προσελκύσει κάποιο τηλεοπτικό πάροχο. Θα πρέπει να τονίσουμε, πως η κεντρική διαχείριση Σούπερ Λιγκ 2 και Φούτμπολ Λιγκ προβλέπεται δια νόμου, κάτι που δεν ισχύει για τις ομάδες τις Σούπερ Λιγκ, οι οποίες μπορούν να λειτουργήσουν αυτόνομα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις