Στοίχημα: Οι αναλύσεις δεν σταματούν στο Betarades.gr!

Σήμερα Πέμπτη (26/03) οι επιλογές στο κουπόνι του πάμε στοίχημα είναι ελάχιστες λόγω της πανδημίας που έχει εξαπλωθεί σχεδόν σε όλο τον πλανήτη, αλλά το Betarades.gr πάντα παρόν στα αθλητικά γεγονότα διαθέτει σήμερα αναλύσεις και εκτιμήσεις για τα παιχνίδια στη Λευκορωσία, για τις φιλικές αναμετρήσεις στην Σκανδιναβία, ενώ φυσικά η στήλη με τα προγνωστικά Esports είναι πάντα γεμάτη! Επιπλέον, θα βρείτε χρήσιμους οδηγούς για το που και πως θα παίξετε Virtual Sports.

Στη Λευκορωσία η ποδοσφαιρική δράση συνεχίζεται, παρά την πανδημία! Το πρωτάθλημα της Vysshaya Liga θα συνεχιστεί με τη 2η αγωνιστική το επόμενο τριήμερο, αλλά σήμερα αγωνίζονται οι Β’ ομάδες.

Συγκεκριμένα στις 16:00, η Τορπέντο Ζοντίνο Β’ φιλοξενεί την Μπελσίνα Β’ για τη 2η αγωνιστική της δικής τους λίγκας. Οι γηπεδούχοι απέσπασαν τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στην έδρα της Σαχτιόρ, στην πρεμιέρα της σεζόν. Έτσι επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα μετά από ένα πολύ κακό φινάλε στην περσινή σεζόν, με 6 σερί ήττες.

Η Μπελσίνα από την άλλη δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν, καθώς ηττήθηκε στην έδρα της Μινσκ με 3-1. Επιστρέφει στη συγκεκριμένη λιγκα μετά από 4 χρόνια αποχής, όπου στην τελευταία συμμετοχή της τερμάτισε στη 12η θέση.

Η Τορπέντο Ζοντίνο Β’  πήρε ψυχολογία από τον εκτός έδρας βαθμό στην πρεμιέρα και φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη σήμερα.

Λίγο αργότερα, στις 18:00, η Κάλμαρ και η Γιόνσεπινγκ αναμετρώνται σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας, ενόψει της επανεκκίνησης των πρωταθλημάτων στη Σουηδία.

Η Κάλμαρ ήταν απογοητευτική τη 2019 σεζόν και γλίτωσε κυριολεκτικά στο όριο τον υποβιβασμό. Συγκεκριμένα αναγκάστηκε να αγωνιστεί στα play out απέναντι στην Μπράγκε, την οποία κέρδισε 0-2 εκτός και ήρθε ισόπαλη 2-2 εντός έδρας. Νέος προπονητής στον πάγκο της ομάδας, ο 63χρονος Μπέργκστραντ. Στα τέσσερα προηγούμενα φιλικά της επικράτησε των Έστερ (5-0), Μιάλμπι (1-0) και Έρεμπρο (4-1), ενώ έμεινε στο 1-1 με τη Νόρτζελαντ.

Η Γιόνσεπινγκ πάλεψε για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία μέχρι την τελευταία αγωνιστική, ωστόσο μία ισοπαλία στο φινάλε την κράτησε στη Β’ κατηγορία της Σουηδίας. Αποτελεί από τα φαβορί για να διεκδικήσει και φέτος τον προβιβασμό. 3/3 ήττες μέτρησε στα τελευταία φιλικά.

Η Κάλμαρ είναι ποιοτικότερη ομάδα, αγωνίζεται σε υψηλότερη κατηγορία και οι εντυπώσεις που άφησε στα προηγούμενα φιλικά ήταν άκρως ενθαρρυντικές. Πιθανώς θα επικρατήσει και δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί σε συνδυασμό με μεγάλο σκορ.

Δύο ακόμη φιλικές αναμετρήσεις διεξάγονται σήμερα στη Σουηδία, όπου οι ομάδες προετοιμάζονται για την επόμενη σεζόν παρότι οι πρώτες αγωνιστικές στις αρχές του Απρίλη έχουν αναβληθεί. Συγκεκριμένα, στο site μας θα βρείτε αναλύσεις και τις εκτιμήσεις των συντακτών για τα φιλικά παιχνίδια: Μάρκαριντς – Ντελάρι (19:45)  και Βάστερ – Βίργκο (21:00). Παράλληλα το ESL Pro League, το περίφημο τουρνουά CounterStrike συνεχίζεται στην Καλιφόρνια και στο site μας θα βρείτε καθημερινές προτάσεις.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε καθημερινά αναλύσεις για όποια αθλητική δράση διεξάγεται στον πλανήτη.  Όλα τα αθλήματα, αληθινά και εικονικά, βρίσκονται στο Betarades.gr, ενώ θα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα, όπως και για όλα τα νόμιμα online casino.  Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube, όπου τα βίντεο συνεχίζονται και αυτή τη δύσκολη περίοδο, με στόχο να σας κρατούν συντροφιά εν μέσω καραντίνας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις