Μαραγκός: Η Βέροια θα φτάσει εκεί που της αξίζει

Σε προσωπική όπως και αγωνιστική …καραντίνα βρίσκονται και οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας οι οποίοι για να συντηρηθούν σε κάποιο επίπεδο φυσικής κατάστασης, ακολουθούν ατομικά προγράμματα προπονήσεων που τους δόθηκε από το τεχνικό επιτελείο της «βασίλισσας».

Ένας από αυτούς είναι και ο εκ των αρχηγών και εμπειρότερων ποδοσφαιριστών της Βέροιας, ο Στέλιος Μαραγκός με το οποίο είχαμε μια σύντομη συνομιλία.

Αναφερόμενος στην πανδημία του κορωνοϊού που βιώνει η κοινωνία μας, ο αμυντικός της «βασίλισσας» είπε:

«Πρώτα απ΄ όλα Χρόνια Πολλά σε όλο τον Ελληνισμό. Με ψυχική δύναμη και υπομονή θα περάσει όλο αυτό που ζούμε και θα μπούμε ξανά σε κανονικούς ρυθμούς» ενώ επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον μας στο ποδόσφαιρο τόνισε ότι «όπως όλος ο κόσμος έτσι και εμείς περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις , κανείς δεν μπορεί να ξέρει που θα καταλήξει όλο αυτό. Ελπίζω η ζημιά να είναι όσο το δυνατόν μικρότερη και να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε όλοι».

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος και την ομάδα της Βέροιας, ο Στέλιος Μαραγκός είπε πως «η ομάδα μας έχει δρόμο μπροστά της να διανύσει αλλά είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρει να φτάσει εκεί που της αξίζει . Κουράγιο σε όλους».

24oresimathia.grΗ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις