Ανεβάζουν ρυθμούς οι τραυματίες στον Ολυμπιακό Β.

Δύο παιχνίδια σε διάστημα τριών ημερών θα δώσει μέσα στην εβδομάδα ο Ολυμπιακός Βόλου. Συγκεκριμένα, την προσεχή Πέμπτη 29 Οκτωβρίου, οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν τα Χανιά για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος (χθες οι Κρητικοί νίκησαν με 1-0 τον Αγρ. Αστέρα), ενώ την προσεχή…

…Κυριακή 1/11 ο Ολυμπιακός θα παίξει με την πρωτοπόρο και αήττητη Λάρισα στο ΑΕL FC Arena, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.
Ο Σούλης Παπαδόπουλος βρίσκεται στην Αθήνα για να παρακολουθήσει ένα σεμινάριο προπονητών και εφόσον προλάβει να επιστρέψει σήμερα Δευτέρα (26/10) στο Βόλο θα δώσει το «παρών» στην απογευματινή προπόνηση.
Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς, δεν αισθάνεται ενοχλήσεις και μέσα στην εβδομάδα θα φανεί αν θα είναι σε θέση να συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα με την ΑΕΛ. Αντίθετα, δεν αναμένεται να είναι έτοιμοι οι Ντιέγκο Λεόν και Σπύρος Γκουγκούδης (φωτό), οι οποίοι αν όλα πάνε καλά θα τεθούν στη διάθεση του Σούλη Παπαδόπουλου στο παιχνίδι έδρας της 7ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις