Ρ. Στύλλας: Υπέρ της πρότασης Κούγια

Ο τεχνικός διευθυντής της Νίκης Βόλου, Ρήγας Στύλλας μίλησε στο Fl News με αφορμή την αναστολή όλων των αγώνων λόγω του κορωνοϊού. Μίλησε για το πώς βιώνουν στην ομάδα του τη νέα κατάσταση, μίλησε για τη θέληση της ομάδας να συνεχίσει με προπονητή τον Στάικο Βεργέτη, ενώ τάχθηκε υπέρ της πρότασης του Αλέξη Κούγια για την αναδιάρθρωση.
«Αυτό που θέλω να πω αρχικά είναι να έχουν όλοι οι άνθρωποι την υγεία τους. Πρώτα η υγεία και μετά το ποδόσφαιρο. Στη Νίκη Βόλου δουλεύουμε όλο αυτό το διάστημα, ο καθένας με τον τρόπο του. Οι παίκτες τη γυμναστική τους, εμείς δουλεύουμε το υλικό και ψάχνουμε παίκτες για τη νέα σεζόν, αν και θα κρατήσουμε τον κορμό. Ο προπονητής είναι αυτός που θα δώσει το report» είπε στην αρχική του τοποθέτηση.
– Ο κ. Στάικος Βεργέτης είναι θετικός στο ενδεχόμενο της παραμονής;
«Είναι θετικός να μείνει, ναι. Θα συζητηθούν βέβαια κάποια πράγματα στη συνέχεια. Και δική μας επιθυμία είναι η παραμονή του».
– Απομένουν τρεις αγωνιστικές και η ομάδα είναι τρεις βαθμούς από τη 2η θέση που χαρίζει άνοδο...
«Για τη Νίκη Βόλου είναι θαύμα και μόνο και που βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Ξεκινήσαμε τελευταίοι προετοιμασία, κάναμε μόνο 12 μέρες προπονήσεων και βρισκόμαστε εδώ που είμαστε».
– Οι παίκτες της ομάδας είναι όλοι στον Βόλο;
«Οι ξένοι είναι εδώ, οι Έλληνες στις πόλεις τους. Είμαι σε καθημερινή με τους ξένους για ό,τι χρειάζονται».
– Πώς βλέπεις να κυλάει η φετινή σεζόν;
«Η αίσθησή μου είναι πως για να ξεκινήσουμε εκ νέου, θα χρειαστούμε τουλάχιστον 15 μέρες προπονήσεων. Δεν βλέπω όμως να προλαβαίνουμε βάσει χρονοδιαγράμματος».
– Ακούγεται εκ νέου έντονα το θέμα της αναδιάρθρωσης. Ποια είναι η άποψή σου;
«Συμφωνώ με την πρόταση του Αλέξη Κούγια. Νομίζω ότι βολεύει όλες τις ομάδες. Το πρώτο αυτή τη στιγμή είναι να μην υπάρχουν θάνατοι λόγω κορωνοϊού και το ποδόσφαιρο θα έρθει στα ίσια του. Εύχομαι να παρθούν οι σωστές αποφάσεις, να επιστρέψει η κανονικότητα και να υπάρχει δικαιοσύνη».
Πώς είδες την ύπαρξη της Super League 2 και της Football League;
«Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο. Η Football League έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Και περισσότερο κόσμο. Να δούμε ποια θα είναι η κατάσταση τη νέα σεζόν».

Πηγή: flnews.gr

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις