Θ. Χαρμάνης: Καμία σκέψη ενασχόλησης με τα διοικητικά της ΠΑΕ Ολυμπιακός Β.

Το τελευταίο διάστημα έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία για αλλαγές στα διοικητικά της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και όπου υπάρχει… καπνός, υπάρχει και φωτιά.
Η ιστοσελίδα volosfans.com αναφέρει πως επιφανείς φίλαθλοι της ομάδας άρχισαν να «ψάχνονται» για διοικητική λύση για την επόμενη χρονιά και πως ένα όνομα που αποπνέει σεβασμό είναι αυτό του Θανάση Χαρμάνη. Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα «η αρχική σκέψη της «ομάδας σωτηρίας» ήταν να τεθεί επικεφαλής ο γνωστός «ερυθρόλευκος» δικηγόρος και από δίπλα επιφανείς γνωστοί Βολιώτες να τρέξουν την ομάδα».
Βέβαια, στην παρούσα φάση η ΠΑΕ δεν είναι ακέφαλη, το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών ανήκει σε κάποιους ανθρώπους, με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο να το ελέγχει. Εφόσον ανακοινωθεί και επίσημα πως οι μετοχές της ΠΑΕ πωλούνται ή παραχωρούνται, αφού πρώτα τηρηθεί η νόμιμη διαδικασία, θα μπορούν να γίνονται και οι διάφορες επαφές και συζητήσεις, με τον Ερασιτέχνη να μπαίνει και αυτός, να χρειαστεί, στο παιχνίδι για την εξεύρεση ενδιαφερόμενου να αναλάβει το πακέτο μετοχών της ΠΑΕ.
Η εφημερίδα “Θεσσαλία” επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Θανάση Χαρμάνη, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται κοντά στην ομάδα, ως φίλαθλος, παρακολουθώντας όχι μόνο τα εντός έδρας παιχνίδια, καθώς ακολουθεί τον Ολυμπιακό και στα περισσότερα εκτός έδρας ματς. Σε ερώτηση, αν όντως υπάρχει ενδιαφέρον να αναμιχθεί με τα διοικητικά της ΠΑΕ, ο κ. Χαρμάνης απάντησε: «Η αγάπη μου για τον Ολυμπιακό Βόλου είναι δεδομένη και κανείς δεν μπορεί να την αμφισβητήσει. Ουδέποτε, όμως, έχω σκεφτεί να ασχοληθώ ενεργά με τα διοικητικά της ΠΑΕ. Οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και όχι μόνο, δεν μου το επιτρέπουν. Παραμένω, ωστόσο, πιστός φίλαθλος της ομάδας και θα συνεχίσω να στηρίζω τον Ολυμπιακό Βόλου, όπως κάνω εδώ και πολλά χρόνια. Εύχομαι η ομάδα να έχει διοικητική σταθερότητα και να τη δούμε σύντομα να επιστρέφει στη Σούπερ Λιγκ, γράφοντας και πάλι «χρυσές» σελίδες στην ιστορία της».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις