Κοιτάει Μελγκαρέχο η ΑΕΚ

Στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ βρίσκεται ο Παραγουανός εξτρέμ της Σπαρτάκ Μόσχας, Λορένζο Μελγκαρέχο.
Η ΑΕΚ έχει αρχίσει ήδη της προεργασίες της για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, με τον Ίλια Ίβιτς να μην μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα αυτή την εποχή, εξαιτίας του κορωνοϊού.

Ένα από τα ονόματα που «παίζουν» είναι αυτό του Μελγκαρέχο, τον οποίο ο Καρέρα τον γνωρίζει από την κοινή θητεία τους στην Σπαρτάκ. Ο 30χρονος άσος μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια επιτυχία στα δύο άκρα της επίθεσης και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Κυρίως αγωνίζεται στην αριστερή πτέρυγα και αρέσκεται στο να πατάει την αντίπαλη περιοχή.

Ο Μελγκαρέχο έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Παραγουάη και η αξία του πλέον κυμαίνεται στα 3,5 εκατ. ευρώ. Το 2011 τον απέκτησε η Μπενφίκα, η οποία τον παραχώρησε δανεικό στην Πάσος Φερέιρα. Στους «αετούς» έμεινε ως το 2013 και αγωνίστηκε 40 φορές, σημειώνοντας 2 γκολ.

Με την Πάσος Φερέιρα είχε 30 συμμετοχές και 11 γκολ. Ακολούθησε η Κράσνονταρ, στην οποία έμεινε για τρία χρόνια. Συνολικά εκεί έπαιξε 56 αγώνες και πέτυχε 20 γκολ. Από το 2016 ανήκει στην Σπαρτάκ Μόσχας, στην οποία έχει 116 συμμετοχές και 11 τέρματα.

Εκτός από τον Καρέρα υπάρχει και άλλο ένα πρόσωπο που «δένει» τον Μελγκαρέχο με την ΑΕΚ. Πρόκειται για τον Εζεκίελ Πόνσε, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στην Ένωση. Ο Παραγουανός έχει πάρει τις καλύτερες συστάσεις από τον Πόνσε για την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις