Κορωνοϊός: Θετικός ο πρωθυπουργός της Αγγλίας, Μπόρις Τζόνσον!

Θετικός βρέθηκε στον κορωνοϊό ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, σύμφωνα με ανακοίνωση από την κυβέρνηση. Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας παρουσιάζει ήπια συμπτώματα. «Τις τελευταίες 24 ώρες έχω αναπτύξει ήπια συμπτώματα και έχω βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό», δήλωσε ο Τζόνσον.

Εκπρόσωπος της Downing Street δήλωσε: «Μετά από ήπια συμπτώματα που εμφάνισε την Πέμπτη ο πρωθυπουργός, έκανε το τεστ για κορωνοϊό με την προσωπική συμβουλή του Chief Medical Officer της Αγγλίας, καθηγητή Chris Whitty. Το τεστ διεξήχθη στο Νο 10 (η κατοικία του πρωθυπουργού) από το προσωπικό του NHS και το αποτέλεσμα της δοκιμής ήταν θετικό. Σύμφωνα με τις οδηγίες των γιατρών, ο πρωθυπουργός απομονώθηκε στην Downing Street. Συνεχίζει να ηγείται της κυβέρνησης στον πόλεμο κατά του κορωνοϊού».

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter πριν από λίγα λεπτά, ο πρωθυπουργός επιβεβαίωσε ότι είχε αναπτύξει ήπια συμπτώματα τις τελευταίες 24 ώρες και εξέτασε θετικά για κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 24 ωρών έχω αναπτύξει ήπια συμπτώματα και έχω βρεθεί θετικός στον κορονοϊό. Είμαι πλέον απομονωμένος, αλλά θα συνεχίσω να είμαι ηγέτης στην κυβέρνηση μέσω τηλεδιασκέψεων σε αυτόν τον πόλεμο κατά του ιού. Μαζί θα το νικήσουμε αυτό. #StayHomeSaveLives »

ethnos.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις