Ξεκίνησαν τα φιλικά οι μικροί πολίστες της Νίκης

Ξεκίνημα στα φιλικά για την καλύτερη προετοιμασία των ομάδων της ενόψει την νέας περιόδου πραγματοποίησε η ομάδα υδατοσφαίρισης την Νίκης Βόλου.

Η αρχή έγινε με την μικρότερη ηλικιακά κατηγορία, αυτή του μίνι παίδων (2003 και μικρότεροι), στην όποια πέρσι η ομάδα συμμετείχε στην τελική φάση και στην όποια φέτος φιλοδοξεί σε παρόμοια και μεγαλύτερη διάκριση.

Φιλοξενούμενη στο κολυμβητήριο Βασίλης Πολύμερος ήταν η ομάδα της Ν.Ε. Λάρισας σε ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι, το όποιο βοήθησε τους αθλητές κ τους προπονητές των δύο ομάδων να καταλάβουν τις αδυναμίες και τα σημεία στα όποια πρέπει να δουλέψουν περισσότερο στις προπονήσεις.

Ως συνεχεία της πολύ σοβαρής και μεθοδικής δουλειάς που γίνεται στις ακαδημίες στην Νίκης Βόλου, ταυτόχρονα διεξήχθη και φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες στα προ-μίνι (2005 κ μικρότεροι), ηλικίες στις οποίες η ομάδα της Νίκης μετράει περισσότερα από 40 παιδιά τα οποία κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο άθλημα της υδατοσφαίρισης.

Το γεγονός ότι οι μικροί αθλητές έδειξαν ότι μπορούν να ανταποκριθούν σε αγωνιστικό παιχνίδι, δείχνοντας ταυτόχρονα τις αρετές του άφησε πολύ ικανοποιημένους τους προπονητές και τους παράγοντες της ομάδας.

Θέτοντας υψηλούς στόχους και με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε παιδιά και γονείς, το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης έχει προγραμματίσει σειρά φιλικών παιχνιδιών για όλες τις κατηγορίες της με ομάδες που αποτελούν παραδοσιακές δυνάμεις στον χώρο του αθλήματος, όπως επίσης και εκατέρωθεν φιλοξενείες.

Η διοίκηση του τμήματος υδατοσφαίρισης της Νίκης ευχαρίστησε τους ανθρώπους της Ν.Ε. Λάρισας για την ανταπόκριση στο κάλεσμα και ελπίζει σε συνεχεία των φιλικών παιχνιδιών.

polo-niki1

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις