Βελιτζέλος: «Σημαντικά περιθώρια βελτίωσης» (video)

Αισιόδοξος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος εμφανίστηκε ο Κώστας Βελιτζέλος παρά την ήττα που γνώρισε η ομάδα του στην Άρτα από την Α.Ε. Καραϊσκάκης. Ο τεχνικός των κυανολεύκων τόνισε πως υπάρχουν σημαντικά περιθώρια βελτίωσης ενώ για τον αγώνα υποστήριξε πως έμεινε ευχαριστημένος από τους παίκτες του, πλην του χρονικού σημείου μετά την ισοφάριση όταν δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν σωστά το παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Βελιτζέλου:

 «Ήρθαμε να παίξουμε θεωρητικά σε μια πάρα πολύ δύσκολη έδρα με έναν συνεδιεκδικητή με εμάς με στόχο το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι ελέγχαμε το παιχνίδι σε όλο το πρώτο ημίχρονο, εκτός από τα πρώτα λεπτά. Από εκεί και μετά αντιμετωπίσαμε πολύ έξυπνα και ήμασταν αυτοί που ρυθμίζαμε τη ροή του παιχνιδιού. Καταφέραμε να προηγηθούμε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία για να «τελειώσουμε» θεωρώ το παιχνίδι. Από ένα fair play δόθηκε φάουλ χωρίς να καταλάβει κανένας πώς και γιατί έγινε το 1-1 γεγονός που μας αποσυντόνισε για περίπου 15 λεπτά πράγμα που δεν πρέπει να συμβαίνει σε μια ομάδα η οποία έχει στόχους και πρέπει να αντιμετωπίζει την κάθε δυσκολία που παρουσιάζεται μέσα στο παιχνίδι. Οπισθοχωρήσαμε λίγο αλλά πιστεύω πως με τις αλλαγές ισορροπήσαμε και πάλι. Είχαμε για μεγάλο χρονικό διάστημα ένα ισορροπημένο παιχνίδι μέχρι και το 90+ που μπήκε το δεύτερο γκολ που δεν κινδύνευε σχεδόν καμία από τις δύο ομάδες. Είχε μια θεωρητική κατοχή ο αντίπαλος χωρίς όμως να μας δημιουργεί προβλήματα και χωρίς να κάνει ευκαιρίες. Έγινε η φάση στις καθυστερήσεις που έκρινε ένα παιχνίδι. Συμβαίνει αυτό στο ποδόσφαιρο δυστυχώς».

«Πολλά περιθώρια βελτίωσης»

«Εμείς είμαστε εδώ για να ανταπεξέλθουμε και να δείξουμε ότι οι ομάδες δεν είναι για ένα παιχνίδι αλλά για ένα ολόκληρο πρωτάθλημα. Έτσι θα συνεχίσουμε, δεν θα κατεβάσουμε τα κεφάλια και δεν θα τελειώσει το πρωτάθλημα για εμάς σήμερα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί ανταπεξήλθαν μετά από ένα κακό αποτέλεσμα, τόσο καλά σε ένα παιχνίδι ντέρμπι εκτός έδρας. Σίγουρα έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης για να γίνουμε ακόμη καλύτεροι και να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε στη συνέχεια».

Για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής:

«Είναι η πρώτη μου επαφή με το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Είναι ένα διαφορετικό πρωτάθλημα σε σχέση με τη Football League. Δεν έχει τόση ταχύτητα, πάει το παιχνίδι στη δύναμη, στα στημένα. Γρήγορα θα προσαρμοστούμε και σε αυτό και θα αποδώσουμε στην ομάδα στοιχεία που έχει να βγάλει αρκετά στοιχεία όπως η ταχύτητα και το συνδυαστικό παιχνίδι γιατί έχουμε νεαρούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις