Παπαβασιλείου: «Είχαμε να κερδίσουμε διαιτησία, ιστορία και αντιπάλους» (video)

Μεγάλη νίκη που ήρθε κόντρα σε διαιτησία, ιστορία και αντιπάλους χαρακτήρισε ο Σάκης Παπαβασιλείου αυτή με τη Νίκη Βόλου, με δηλώσεις του στο τέλος της χθεσινής (25/10) αναμέτρησης. Ο προπονητής της Α.Ε. Καραϊσκάκης, τόνισε επίσης πως το πρωτάθλημα δεν τελείωσε καθώς απομένουν 26 σκληροί αγώνες, όμως εξέφρασε την αισιοδοξία του πως στο τέλος η ομάδα θα πετύχει το στόχο της. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάκη Παπαβασιλείου:

 «Δεν θα σταθώ καθόλου στο σημερινό παιχνίδι, απλώς ήθελα να εκφράσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου τα συγχαρητήριά μου στους ποδοσφαιριστές μου. Ποδοσφαιριστές με αξία και προσωπικότητα γιατί σήμερα υπερέβαλαν εαυτούς. Είχαν να κερδίσουν διαιτησία, ιστορία, φανέλα, αντιπάλους και ανταπεξήλθαν πάρα μα πάρα πολύ καλά. Πέτυχαν τη δεύτερη ανατροπή μέσα σε μια εβδομάδα άρα αυτό δείχνει ότι έχουμε πολλές δυνατότητες για τη συνέχεια. Μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα με ίσους όρους και με ίσες αξίες. Θέλω να τους αφιερώσω αυτή τη νίκη.

Οφείλω όμως και να αναφέρω τους συνεργάτες μου, τον βοηθό μου Κορομηλιά Κωνσταντίνο, τον γυμναστή τον Κατσή Βασίλη, τον προπονητή τερματοφυλάκων Ρώσο Κωνσταντίνο, τον φροντιστή Θεοδωρή Δημήτρη και όλους αυτούς που έρχονται καθημερινά στην προπόνηση και βιώνουν τον αγώνα μαζί μας βλέπουν τι προσπάθεια κάνουμε για να πετύχει τους στόχους η ομάδα και ακόμα αυτούς που είναι καθημερινά κοντά και έρχονται πίσω από την εστία και κυνηγούν τις μπάλες για να βοηθήσουν το έργο μας. Τους εκφράζω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου την ευγνωμοσύνη μου.

Από εκεί και πέρα το ίδιο θα έλεγα αν σήμερα χάναμε, το ίδιο λέω και τώρα που κερδίσαμε: δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα μετά από 6 αγωνιστικές. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας , έχουμε 26 αγωνιστικές να διαβούμε. Ο δρόμος είναι σκληρός αλλά είμαι σίγουρος ότι η δύναμη, η ψυχή και το πάθος που βγάζουμε στον αγωνιστικό χώρο στο τέλος θα έχουμε πετύχει τους στόχους μας».

Το βίντεο των δηλώσεων:

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις