Στο «στόχαστρο» του Ολυμπιακού ο Κουγιατέ

Τα πάντα έχουν «παγώσει» εξαιτίας του κορωνοϊού, εκτός από τη δουλειά που κάνουν οι σκάουτερ και οι ιθύνοντες των ομάδων ενόψει της επόμενης σεζόν.

Κάτι τέτοιο δε θα μπορούσε να μην ισχύει και για τον Ολυμπιακό, όπως είχε δηλώσει πριν από περίπου μία εβδομάδα ο Φρανσουά Μοντέστο.

Οι «κατάσκοποι» των Πειραιωτών παρακολουθούν συγκεκριμένους μεταγραφικούς στόχους, ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη να κάνει τις κινήσεις της στη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Το τελευταίο όνομα που φαίνεται πως απασχολεί τους Πειραιώτες είναι ο Μπουμπακάρ Κουγιατέ. Πρόκειται για τον θηριώδη αμυντικό της Τρουά, η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας.

Εκεί, άλλωστε, τελευταία χρόνια οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ανακαλύψει τους Παπ Αμπού Σισέ και Ουσεϊνού Μπα, οι οποίοι έχουν καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα να προσελκύσουν το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων.

Ο Κουγιατέ είναι 23 ετών και αγωνίζεται ως σέντερ μπακ, αλλά και ως αμυντικός μέσος. Στην Τρουά βρίσκεται από το 2018 και η φετινή σεζόν είναι η καλύτερή του στη γαλλική ομάδα, αφού μετράει 16 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μάλιστα έχει πετύχει και 5 γκολ (συνολικά 30 ματς και 6 τέρματα).

Προτού μετακομίσει στη Γαλλία, ο Κουγιατέ έπαιζε στη δεύτερη ομάδα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές του Μάλι. Μάλιστα, έχει κάνει το ντεμπούτο του και με την πρώτη ομάδα. Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2022.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις