Καμία απόφαση ακόμη για τους τρεις ελεύθερους στην ΑΕΚ

Αρκετά είναι τα ανοιχτά ζητήματα στην ΑΕΚ εν όψει της επόμενης σεζόν. Σε αυτή την κατηγορία υπάγονται και τα τρία συμβόλαια που λήγουν στο τέλος της περιόδου, δηλαδή αυτά των Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Νίκλας Χουλτ και Βίκτωρα Κλωναρίδη. Σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», για κανέναν από τους τρεις παίκτες δεν υπάρχει οριστική απόφαση και όλα είναι πιθανά.

Ο Ουκρανός στόπερ κλείνει το Νοέμβριο τα 34, είναι προφανές πως λόγω και της ευπάθειας σε τραυματισμούς δεν μπορεί να λογίζεται ως βασική λύση, ωστόσο εκτιμάται η παρουσία του ως ηγετικής μορφής στα αποδυτήρια και δεν είναι απίθανο να συνεχίσει για έναν (τελευταίο πιθανότατα) ακόμη χρόνο.

Για τον Σουηδό αρχικά υπήρχε πρόθεση να αναζητηθεί ένας παίκτης με διαφορετικά χαρακτηριστικά στο αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά στην ΑΕΚ αξιολογούν θετικά τη συνέπειά του και αν δεν βρεθεί κάτι πολύ καλύτερο για τη θέση, ίσως παραμείνει.

Ιδιαίτερη είναι η περίπτωση του Κλωναρίδη, που έχασε το μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν λόγω τραυματισμού, αλλά από τη στιγμή που επέστρεψε ο Μάσιμο Καρέρα έδειξε να τον υπολογίζει. Το πρόβλημα είναι πως στη θέση που αγωνίζεται, δηλαδή κυρίως πίσω από τον σέντερ φορ, η ΑΕΚ έχει πληθώρα επιλογών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις