Αϊβάζογλου υπέρ πρότασης Κούγια, όχι σε δύο ομίλους

Στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και στην εκπομπή του Λευτέρη Σαρελάκου μίλησε σήμερα ο Ηλίας Αϊβάζογλου. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Τρίκαλα τάχθηκε υπέρ της πρότασης Κούγια για αναδιάρθρωση με 3 ομίλους των 16 ομάδων κάτι που θα σημάνει την άνοδο 6 ομάδων από την FL στην S2, ήταν κατηγορηματικά αντίθετος στο σενάριο που κυκλοφορεί και το οποίο αναφέρει για διάλυση της Superleague 2 και δημιουργία της FL με 2 ομίλους στην FL ενώ δήλωσε αισιόδοξος για την επανεκκίνηση και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος από την στιγμή που μένουν 3 αγωνιστικές έστω και αυτό αν γίνει στις αρχές Ιουνίου.
Παράλληλα σημείωσε πως υπέγραψε το χαρτί της Νίκη Βόλου με τις διάφορες προτάσεις αλλά είναι σύμφωνος μόνο ως προ το κομμάτι που αφορούσε τις παραμέτρους για την επόμενη μέρα και όχι αυτό της αναδιάρθρωσης.
Σημείωσε πως η φιέστα της ανόδου θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο με καλό καιρό και πολύ κόσμο. Όσο αφορά την πρόταση Διακοφώτη του προέδρου της ΕΠΣ Δωδεκαννήσου και μέλος εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ για διάλυση της S2 τόνισε πως αυτή είναι η προσωπική του άποψη και δεν αφορά επίσημη θέση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ενώ δήλωσε αισιόδοξος πως θα βρεθεί λύση τη νέα σεζόν στο τηλεοπτικό έστω και με λιγότερα χρήματα.