«Τελειώστε τους! Προκαλούν»

Έξαλλοι είναι οι άνθρωποι του Ατρόμητου για τη διαιτησία του Αλέξανδρου Δημητρόπουλου, αλλά και του βοηθού του Νίκου Γεωργαράκου, στον κυριακάτικο (25/10) αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος (1-2).

Τα παράπονά τους από τον ρέφερι από τη Φθιώτιδα ήταν πολλά, κυρίως για τη φάση του πρώτου γκολ που προήλθε από κόρνερ με τους «κυανόλευκους» να υποστηρίζουν ότι ήταν άουτ, με τον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Σπανό, μάλιστα να ωρύεται μετά τη λήξη της αναμέτρησης στα αποδυτήρια και να φωνάζει προς το διαιτητικό τρίο.

Τη Δευτέρα (26/10) ο φανερά εκνευρισμένος Σπανός προχώρησε και σε δήλωση μέσω της επίσημης σελίδας του Ατρόμητου στο facebook μέσω της οποίας καλεί τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη, να τολμήσει και να καθαρίσει τους πίνακας από «ανίκανους ‘χιλιοτραγουδισμένους’ διαιτητές τύπου Δημητρόπουλου, Γεωργαράκου που το μόνο που κάνουν είναι να ρίχνουν νερό στο μύλο της αναξιοπιστίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Αναλυτικά η δήλωση του Σπανού:

«Κύριε Πρόεδρε της ΕΠΟ,
Γνωρίζω το ήθος σας. Έχετε την ιστορική ευθύνη να καθαρίσετε τους πίνακες από ανίκανους «χιλιοτραγουδισμένους» διαιτητές τύπου Δημητρόπουλου, Γεωργαράκου που το μόνο που κάνουν είναι να ρίχνουν νερό στο μύλο της αναξιοπιστίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τελειώστε τους! Προκαλούν το κοινό αίσθημα. Τολμήστε! Η κοινή γνώμη θα είναι μαζί σας».