Κατήγγειλε εκβιασμό ο Αϊβάζογλου : “Εγώ εκπροσωπώ την εταιρεία”

Νωρίς το απόγευμα σας μεταφέραμε πως ο Γιώργος Αϊβάζογλου είναι ο άνθρωπος που έχει καταγγείλει την μεταβίβαση των μετοχών στην ΠΑΕ Τρίκαλα. Έτσι ο πρόεδρος του ΑΟΤ τοποθετήθηκε στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη και απάντησε τόσο στον νομικό, Κίμωνα Ευαγγελάτο που εκπροσωπεί τον αδελφό του όσο και στον Παναγόπουλο που αποκάλυψε το θέμα.

Αρχικά ο Ηλίας Άιβάζογλου σημείωσε: Δεν έχω πέσει από τα σύννεφα.. Άκουσα το συνήγορο του οποίου ακόμη δεν κατάλαβα πια παρατυπία στον φάκελο της μεταβίβασης των μετοχών. Θα απαντήσουμε σε ένα ένα δεν θα τα κάνουμε αχταρμα για να αφήνουμε υπονοούμενα.

Γιατί δεν υπάρχουν στοιχεία του αδερφού του στο φάκελο:
Δεν απαιτείται. Ποιος νόμος το λέει. Έχουμε μάλλον παρανομήσει τόσο πολλοί άνθρωποι που είναι να μας δέσουν και να πάμε φυλακή. Βεβαίως και ήξερε. Δεν θα κάτσω να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Τα αποδεικτικά στοιχεία τα έχω συγκεντρωμένα. Θα σας στείλω φωτογραφίες στο γήπεδο, στα γραφεία της ΠΑΕ. Δεν χρειάζεται όμως να το αποδείξω.
Το θέμα είναι αν απαιτείται δικό του ποινικό μητρώο. Δεν απαιτείται. Άρα δεν χρειάζεται να είναι μέσα στο φάκελο. Όταν η αγορά γίνεται από νομικό πρόσωπο απαιτείται μόνο το ποινικό μητρώο του νόμιμου εκπροσώπου ο οποίος παρίσταται για την αγορά των μετοχών που στην προκειμένη περίπτωση είμαι εγώ. Όχι ότι ο αδελφός μου δεν έχει καθαρό ποινικό μητρώο. Αλλά σίγουρα δεν απαιτείται. Από την στιγμή που εκπροσωπούσα εγώ την autodeal δεν χρειαζόταν να πάρω κανένα οκ , από κανένα αδερφό μου, από κανένα μέτοχο, είμαι νόμιμος διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος στην Autodeal, προέβη στην αγορά των μετοχών , εν γνώση του αν και δεν χρειάζεται καν να το αναφέρω αυτό , κατέθεσα όλα τα απαιτούμενα έγγραφα . Δεν υπάρχει πιο πλήρης φάκελος από τον δικό μας στην ΕΕΑ. Δεν είμαι νομικός. Εσείς που είστε νομικός διαβάστε μου το νόμο. Αν όλοι οι μέτοχοι της Autodeal είναι 100 και έχουν 1 τις 100 ο νόμος απαιτεί να πάμε 100 ποινικά μητρώα;

Ακούω για 5 μετόχους τι άλλο κινέζικο θα ακούσω. Είμαστε δύο κατά 50 τις 100. Να το δούμε και αυτό. Δεν υπονοείται ότι ο κ. Γιώργος Αϊβάζογλου έχει κάποιο κόλλημα. Απόκλιση ενός εκατομμυρίου στον ισολογισμό; Είναι πολύ γενικό. Όχι θεωρώ δεν υπάρχει. Ο ισολογισμός είναι ένας. Τι ένα εκατομμύριο, λιγότερα κέρδη, δαπάνες, χρέη, απαιτήσεις. Τι σημαίνει αυτό. Φαντάζομαι πως όχι έχουν περάσει τόσοι μήνες αλλά είμαι σίγουρος.

Σε απάντηση προς τον Παναγόπουλο για το αν είναι δυνατόν να μην υπάρχει συναίνεση του αδερφού του και μάλιστα να το αμφισβητεί εκ των υστέρων ο κ. Αϊβάζογλου απάντησε:
Όπως για οποιαδήποτε άλλη νομική πράξη μπορεί να κάνει η autodeal με εκπρόσωπο και μόνον υπογραφών τον Γιώργο Αϊβάζογλου ετσι μπορεί να κάνεις και ο Ηλίας Αϊβάζογλου. Αν πουλήσω ένα όχημα, η θέλω να αγοράσω ένα ακίνητο η θέλω να αγοράσω μετοχές μιας άλλης εταιρείας. Πουθενά δεν απαιτείται η συναίνεση του ενός για τον άλλο. Οι μέτοχοι έχουν ορίσει ΔΣ και αυτοί έχουν ορίσει διευθυνων συμβούλους . Εγώ είμαι ο διευθύνων σύμβουλος, εγώ εκπροσωπώ την εταιρεία και εγώ μπορώ να κάνω οποιαδήποτε πράξη χωρίς να δεσμεύω την επιχείρηση.

Τελικά τι μάθατε (απευθυνόμενος στον Παναγόπουλο για το αν δωροδοκήθηκε ο Αρκουδης) πήρε τα χρήματα. Πήρε η δεν πήρε; Πως δεν σας ενδιαφέρει. Είναι δυνατόν. Εκείνη την στιγμή θα έπαιρνα στροφή και θα έφευγα. Εκείνη τη στιγμή. Αν δεν πήρε πως προχώρησε την μεταβίβαση των μετοχών ο κ. Αρκούδης. Αν πήρε να μας το καταγγείλει ο κ. Παναγόπουλος. Πήρε η δεν πήρε; Εννοείται ότι υπάρχει φορολογική ενημερότητα και ασφαλιστική ενημερότητα. Όχι του δισεκατομμυρίου (σ.σ ειρωνικά για τον ισολογισμό). Υπάρχουν όλα αυτά. Να μας πει ο κ. Ευαγγελάτος. Υπάρχουν η όχι. Πάντα είχε η autodeal φορολογική ενημερότητα και ο Ηλίας και ο Γιώργος (κάτι που παραδέχθηκε και ο Ευαγγελάτος πως υπάρχουν τα έγγραφα του Ηλία Αϊβάζογλου).

Για τις σχέσεις που έχει με τον αδελφό του: Το όλο πρόβλημα είχε προκύψει από τον Φεβρουάριο του 20 όταν υπήρξαν κάποιες ενδοεταιρικές τριβές μεταξύ εμού και του κ. Γιώργου. Εκβιασμού θα το έλεγα. Μια κίνηση για λόγους εντυπωσιασμού και μόνο ηταν να δημιουργήσουν ένα προβλημα στην μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ για να αναδείξουν πιθανή κακοδιαχείριση. Θα σας στειλω στοιχεία, φωτογραφίες, άρθρα με συμμετοχή του κ. Γιώργου Αϊβάζογλου στα παιχνίδια της ΠΑΕ Τρίκαλα, στις συνελεύσεις, στους πανηγυρισμούς και θα δούμε αν τελικά ο κ.Γιωργος Αϊβάζογλου είναι φίλαθλος, του αρέσει το ποδόσφαιρο, ήξερε για τα Τρίκαλα, αν ερχόταν στο γήπεδο, αν πανηγύριζε στις χαρές, αν λυπόταν για τις λύπες και αν γνώριζε την συμμετοχή της Autodeal στην ΠΑΕ Τρίκαλα. Όλα είναι στην κρίση του κάθε δικαστή.

Όλα είναι δημοσιευμένα πολύ πριν τις 3 Οκτωβρίου ότι η Autodeal αγοράζει αλλά μάλλον δεν βολεύει. Είναι δημοσιευμένα τα νέα εκεί που είναι δημοσιευμένες οι φωτογραφίες του Γιώργου Αϊβάζογλου. Και τα δεδομένα. Ότι η Autodeal έχει εξαγορασει τον ΑΟ Τρίκαλα. Αν δεν ζει σε αυτό τον πλανήτη και ζει σε άλλο ΟΚ. Οι ενδοεταιρικές ξεκινήσανε τον Φεβρουάριο του 20.Στείλατε ένα εξώδικο για αντιπερισπασμό και μόνο το οποίο δεν έχει καμία βάση. Θα αποδειχθεί και άιντε παρακάτω. Θα δούμε αν έχουν τηρηθεί οι προϋποθέσεις. Και σήμερα αν με καλούσε η ΕΕΑ θα της τα παρείχα. Δεν χρειαζόταν το ποινικό μητρώο του αδερφού μου. Τον κ. Χάρη Γρηγορίου θα μπορούσατε να τον καλέσετε και να ακούσετε την άποψη των δικών μου νομικών.

goaltrikala.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις