Επίθεση Αγραφιώτη σε Μπέο στην τηλεδιάσκεψη της Σούπερ Λιγκ

Τι και αν το συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ έγινε με τηλεδιάσκεψη το μεσημέρι της Πέμπτης 2/4, αυτό δεν ήταν εμπόδιο να ανέβουν οι τόνοι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Βόλο.

Μόλις  έκανε την εμφάνιση του ο Αχιλλέας Μπέος, ο Δημήτρης Αγραφιώτης έγινε έξαλλος και κάπως έτσι πήγε περίπατο η αναφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη (που είχε προηγηθεί) για ενότητα στις τάξεις του Συνεταιρισμού.

Ο Τάκης Αγραφιώτης παίρνοντας τον λόγο αναρωτήθηκε γιατί ο Αχιλλέας Μπέο ήταν δίπλα στον Παναγιώτη Λούτσο, παράγοντα του Βόλου ΝΠΣ και του υποδείκνυε τι θα πει.

«Ως τι παρίσταται ο Μπέος; Χρειάζεστε μεταφραστή; Μεταφραστής δεν δηλώνεται στο φύλλο αγώνα Βόλου (εννοούσε ότι  με αυτή την ιδιότητα δεν έχει δικαίωμα να συμμετέχει στα συμβούλια της Λίγκας από τη στιγμή που θεσμικά δεν έχει καμία θέση με την ομάδα); Αφού μεταφραστής δηλώνεται», σημείωσε, ανάμεσα στα άλλα, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, προς το στέλεχος της βολιώτικης ομάδας που αντέδρασε.

Ο Δημήτρης Αγραφιώτη όμως, συνέχισε σε έντονους τόνους. Ήταν μάλιστα, τόση η ένταση που δημιουργήθηκε από τον παράγοντα των «ερυθρόλευκων» που αφού δεν ηρέμησε παρά τις… συστάσεις, του έκλεισαν το μικρόφωνο. Έτσι, ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού συνέχισε να διαμαρτύρεται αλλά τα μέλη που ήταν στην τηλεδιάσκεψη τον έβλεπαν μόνο να κουνάει τα χέρια του και να ανοιγοκλείνει το στόμα του!

πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις