Ετοιμάζει rotation ο Παπαδόπουλος με Χανιά

Μπορεί ο Ολυμπιακός για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League να δίνει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Λάρισα στο AEL FC Arena (Κυριακή 1/11 στις 18.00), ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» μεθαύριο Πέμπτη 29/10 καλούνται να αντιμετωπίσουν στο Βόλο τον ΑΟ Χανιά για το Κύπελλο Ελλάδος και…

…για τη φάση των ομίλων.
Τον Ολυμπιακό τον ενδιαφέρει να προχωρήσει στο Κύπελλο, ωστόσο, τη μεγαλύτερη βαρύτητα τη ρίχνει στο πρωτάθλημα. Όπως τόνισε ο Σούλης Παπαδόπουλος στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τη Λαμία, σκοπεύει να κάνει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα στο παιχνίδι με τα Χανιά, προκειμένου να φρεσκάρει την ομάδα, να διαχειριστεί κατάλληλα το υλικό που διαθέτει, τη στιγμή που μετά τρεις μέρες ο Ολυμπιακός θα παίξει με την ΑΕΛ εκτός έδρας για το πρωτάθλημα.
Το σίγουρο είναι πως δεν θα αγωνιστούν οι Δημήτρης Διαμαντόπουλος, Ντιέγκο Λεόν και Σπύρος Γκουγκούδης, οι οποίοι ακόμη δεν είναι έτοιμοι να μπουν στην ομάδα και να βοηθήσουν, ενώ είναι πολύ πιθανό να πάρουν «ανάσες» οι Ντεπέτρις και Φερνάντες. Ο πρώτος είχε αποχωρήσει τραυματίας από το παιχνίδι με τη Λαμία, χωρίς ωστόσο ο τραυματισμός του να είναι σοβαρός (είχε ένα μυϊκό σπασμό). Αντικαταστάθηκε για προληπτικούς λόγους, για να αποφύγει να ρισκάρει τυχόν σοβαρότερο τραυματισμό. Ο δεύτερος αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, ως αλλαγή, χωρίς να καταπονηθεί ιδιαίτερα.
Ο Σούλης Παπαδόπουλος τους θέλει και τους δύο δυνατούς και ακμαίους στο ντέρμπι με τη Λάρισα και δεν αποκλείεται να τους ξεκουράσει.
Από εκεί και πέρα ίσως δούμε και ορισμένες αλλαγές στην άμυνα, αλλά και μεσοεπιθετικά, χωρίς πάντως ακόμη ο προπονητής του Ολυμπιακού να έχει δείξει τις προθέσεις του.
Η προετοιμασία θα συνεχιστεί κανονικά σήμερα Τρίτη και αύριο και μετά την προπόνηση της Τετάρτης ο Σούλης Παπαδόπουλος θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις