Κάσες: «Δεν πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε»

Μία από τις μεταγραφές που έκανε ο Βόλος στην περίοδο του Ιανουαρίου ήταν ο Νάτσο Κάσες. Σε τέσσερα παιχνίδια πρόλαβε να παίξει ο Ισπανός. Άγνωστο, όμως, το αν θα τον ξαναδούμε να αγωνίζεται με τα «κυανέρυθρα».
Ο Κάσες είναι δανεικός από την ΑΕΚ Λάρνακας και σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, θα επιστρέψει στην Κύπρο. Με συνέντευξη που παραχώρησε στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα VozdeAsturias, ο 32χρονος χαφ τάχθηκε υπέρ της μη ολοκλήρωσης της σεζόν.
Συγκεκριμένα είπε: «Είμαι καλά και παρακολουθώ την κατάσταση. Στο Βόλο μέχρι τώρα έχουμε τέσσερα κρούσματα. Τα περισσότερα κρούσματα είναι στην Αθήνα. Παρακολουθώ τηλεόραση. Στην Ελλάδα έμαθαν από την κατάσταση στην Ιταλία και την Ισπανία και έλαβαν γρήγορα μέτρα.
Το σύστημα υγείας ήδη έχει επηρεαστεί από την προηγούμενη οικονομική κρίση. Νομίζω ότι δεν πρέπει να συνεχίζουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο στη σεζόν. Καταλαβαίνω ότι το ποδόσφαιρο είναι μπίζνες και παίζεται για να είναι ο κόσμος ήρεμος σπίτι του, αλλά πρέπει να δώσουμε το παράδειγμα.
Είμαστε προνομιούχοι, αλλά είμαστε άνθρωποι και πρέπει να τηρούμε τα προληπτικά μέτρα. Έχω οικογένεια και δεν θέλω να συμβεί κάτι και να προσβληθούν από τον ιό.
Δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα για τον ιό. Είναι δύσκολο να ευστοχήσουν σε όλες τις αποφάσεις αυτοί που τις λαμβάνουν».