Περιμένουν πολλά από τον Γουόρντεν στον Ολυμπιακό

Ο Έρικ Γουόρντεν για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της σεζόν αγωνίστηκε 90 λεπτά και δείχνει πως μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τον Ολυμπιακό. Ο Γκανέζος επιθετικός στην αναμέτρηση με τη Λαμία προσπάθησε πολύ, παρότι στο δεύτερο ημίχρονο οι δυνάμεις του άρχισαν να τον εγκαταλείπουν. Κι αυτό είναι φυσιολογικό, καθώς…

…προερχόταν από τραυματισμό (δεν είχε αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό εκτός έδρας), ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τον τραυματισμό του (έκανε το καλοκαίρι αρθροσκόπηση) και έχασε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Είναι ένας πολύ δυνατός ποδοσφαιριστής, ο οποίος αν είναι υγιής θα βοηθήσει σημαντικά τον Ολυμπιακό. Βαρύ κορμί μεν, αλλά παίκτης που μπορεί να κρατήσει τη μπάλα, να παίξει με πλάτη, να τραβήξει πάνω του την άμυνα και να αξιοποιήσει τους ακραίους επιθετικούς.
Στον Ολυμπιακό πιστεύουν πως με την πάροδο του χρόνου ο Γουόρντεν θα αποκτήσει περισσότερο ρυθμό και θα βελτιωθεί σημαντικά η αγωνιστική του εικόνα. Μόλις επιστρέψει και ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος στην ομάδα, τότε ο Ολυμπιακός θα έχει δύο ικανότατους επιθετικούς στη γραμμή κρούσης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις