Έκανε καλό στον Μοράν ο… πάγκος

Οι ξένοι σε μια ομάδα θα πρέπει να κάνουν τη διαφορά και στον Ολυμπιακό περιμένουν πολλά από τους ξένους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο ρόστερ. Ο Ροντρίγκο Ντεπέτρις δείχνει πως είναι σπουδαίος παίκτης κι όταν θα αγωνιστεί στη θέση που γνωρίζει καλύτερα, αυτή του αριστερού μεσοεπιθετικού, θα μπορεί…

…να προσφέρει πολλά περισσότερα στον Ολυμπιακό. Λόγω των τραυματισμών που έχει η ομάδα, ο Αργεντινός παίζει όπου υπάρχει ανάγκη.
Ο Ντάριο Φερνάντες είναι παίκτης με ηγετική φυσιογνωμία, πολύ έμπειρος και δεν χρειάζονται συστάσεις για την αξία του. Από την αρχή της χρονιάς έδειξε πως θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό.
Ο Ντιέγκο Λεόν στάθηκε άτυχος με τον τραυματισμό του, όμως όλοι γνωρίζουμε την αξία που έχει ως ποδοσφαιριστής και η επιστροφή του στην ενεργό δράση θα ανεβάσει σημαντικά το επίπεδο του Ολυμπιακού στη μεσαία γραμμή, καθώς το δημιουργικό κομμάτι της ομάδας ξεκινά από αυτόν τον παίκτη.
Ο Έρικ Γουόρντεν τώρα προσπαθεί να βρει τα πατήματά του, προερχόμενος από τραυματισμό και αναμένεται να ανεβάσει την απόδοσή του στα παιχνίδια που έρχονται. Ήδη παρουσιάζεται βελτιωμένος.
Αφήσαμε τελευταίο τον Λουίς Μοράν, ο οποίος δεν ξεκίνησε καλά τη χρονιά και δεν είχε την ανάλογη παρουσία στα παιχνίδια με Ζάκυνθο, Χανιά και Πανσερραϊκό, με αποτέλεσμα να μείνει στον πάγκο και να παίξει ως αλλαγή, στις αναμετρήσεις με Αχαρναϊκό και Λαμία. Στο Μενίδι ο Ισπανός ήταν καλός στο διάστημα που αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ στο παιχνίδι με τη Λαμία την περασμένη αγωνιστική έκανε, σαφώς, την καλύτερη φετινή του εμφάνιση.
«Ταρακουνήθηκε» που έμεινε εκτός ενδεκάδας σε δύο παιχνίδια και κόντρα στη Λαμία ήταν ο Μοράν που θέλουν να βλέπουν στον Ολυμπιακό. Έπαιξε με πάθος, ανέλαβε πολλές πρωτοβουλίες από την αριστερή πλευρά, ενώ βοήθησε σημαντικά στο ανασταλτικό κομμάτι, κάνοντας καλή άμυνα, βοηθώντας τον Μπουτζίκο στο αριστερό άκρο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις