Χριστόπουλος: «Η Στοκχόλμη ετοιμάζεται να συναντήσει τον θάνατο»

Ο Γιάννης Χριστόπουλος, από την Στοκχόλμη όπου ζει και εργάζεται το τελευταίο διάστημα, στέλνει ένα μήνυμα που πρέπει να ακούσουν πολύ προσεκτικά οι Σουηδικές Αρχές.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος, προπονητής της σουηδικής Akropolis στέλνει τι δικό του μήνυμα για την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα όπου εργάζεται και προειδοποιεί για όσα βλέπει να… έρχονται!

Ο 47χρονος κόουτς, στέκεται στο ότι οι Αρχές εκεί παραμένουν αδρανείς και προβλέπει ότι η Στοκχόλμη ετοιμάζεται να συναντήσει τον θάνατο.

Το μήνυμά του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook:

«Κορωναίος: 55 συνολικά οι θάνατοι στην Ελλάδα, 59 σε μια μέρα την Τετάρτη στη Σουηδία. Σε μία χώρα που έχει ένα εκατομμύριο λιγότερο πληθυσμό από την χώρα μας. Διαθέσιμες πλέον εντατικές κλίνες στη Στοκχόλμη μόλις 7… Οι ειδικοί υπολογίζουν την κορύφωση γύρω στις 5-10 Μαΐου! Και είναι λογικό γιατί βρίσκεται 2-3 εβδομάδες πίσω από την Ελλάδα. Η ζωή συνεχίζεται κανονικά μαζί με κάποια ημίμετρα.

Η θεωρία της ανοσίας της αγέλης η οποία απέτυχε παταγωδώς σε Αγγλία και Αμερική ή ουσιαστικά η ανθρωποκτονία στο βωμό του χρήματος;
Περιμένω να δω τι θα ακολουθήσει. Αν και για εμένα είναι απλά μαθηματικά. Θα έλεγα ότι η Στοκχόλμη ετοιμάζεται να συναντήσει το θάνατο και την τραγωδία, αλλά δεν ετοιμάζεται καν. Χρήμα εναντίον ζωής σημειώσατε άσο; Ίδωμεν λίαν συντόμως»