Σταμούλης: Μπορεί να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2

Ο αντιπρόεδρος της Super League 2 και πρώην διοικητικός παράγοντας του ΑΟ Τρίκαλα, Μπάμπης Σταμούλης μιλώντας στον «Κόσμο» για τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο λόγω κορωνοϊού τόνισε: «Αυτή την ώρα δεν μπορεί να υπάρξουν συζητήσεις για ποδόσφαιρο. Γίνεται ένας χαμός σε ολόκληρο τον κόσμο λόγω κορωνοϊού και δεν μπορούμε να συζητάμε για ποδόσφαιρο. Υπάρχει εκκρεμότητα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και όλοι θα ευθυγραμμιστούν με τις αποφάσεις της FIFA και της UEFA. Αλλά σήμερα δεν μπορεί να υπάρχει συνέχεια στο ποδόσφαιρο. Μόλις υπάρξει πράσινο φως τότε θα δούμε τι θα γίνει».

Ερωτηθείς αν πρόκειται να ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 ή είναι δύσκολο ο αντιπρόεδρος της διοργανώτριας αρχής τόνισε: «Προσωπικά πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει συνέχεια στο πρωτάθλημα και να ολοκληρωθεί. Αν βγούμε μέσα στον Μάιο από την σημερινή κατάσταση που βιώνουμε νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει συνέχεια στο πρωτάθλημα. Αν περάσει ο Μάιος και δεν αλλάξει η κατάσταση τότε θα πρέπει να παρθούν άλλες αποφάσεις».

Και αναφερόμενος στις φήμες που ακούγονται για αναδιαρθρώσεις των κατηγοριών τόνισε: «Είναι προσωπικές απόψεις του καθενός. Είναι προσωπικές εικασίες που δεν ευσταθούν. Υπάρχουν αρμόδια όργανα που θα συνεδριάσουν και θα πάρουν αποφάσεις αν προκύψει τέτοιο θέμα. Ο καθένας όπως τον βολεύει λέει την άποψη του».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις