Σκληρή απάντηση Ολυμπιακού Β. σε Ρίζο

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με ανακοίνωση που εξέδωσε απαντά στις δηλώσεις του πρώην τερματοφύλακα των «ερυθρολεύκων», Δημήτρη Ρίζο και στις αιχμές και τα υπονοούμενα που άφησε για τον Ολυμπιακό. Τον καλεί να προβεί σε επίσημη καταγγελία, καθώς σε…

…διαφορετική περίπτωση «θα είναι ένας λασπολόγος και κοινός συκοφάντης και θα κληθεί να αποδείξει στην ελληνική δικαιοσύνη όσα υπονοεί» τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Ρίζου, τις οποίες όχι μόνο δεν κατανοούμε αλλά κυρίως δεν αντιλαμβανόμαστε το λόγο και το χρόνο (λίγες ημέρες πριν από το ντέρμπι με τη Λάρισα) που τις έκανε.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αναγνωρίζει την οφειλή όχι μόνο στο Δημήτρη Ρίζο αλλά και σε ακόμα 10 ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν την περσινή περίοδο στην ομάδα. Για το λόγο αυτό άλλωστε η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, αν και προσωρινή – διορισμένη από το πρωτοδικείο, από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τις τύχες της ομάδας έθεσε ως προτεραιότητα να έρθει σε συμφωνία με όλους τους ποδοσφαιριστές και να διακανονίσει τις οφειλές της. Κάτι που συνέβη και με τον Δημήτρη Ρίζο στον οποίο έχει εκχωρήσει μέρος του ποσού που έχει να λαμβάνει από τη Football League και τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Ως εκ τούτου δεν κατανοούμε τη δήλωση περί οφειλών της ΠΑΕ προς το πρόσωπό του, τη στιγμή που έχει ήδη υπογράψει το διακανονισμό.
Όσο για τα υπονοούμενα που επιδίωξε να αφήσει, τον καλούμε να προβεί σε επίσημη καταγγελία στα αρμόδια όργανα αναφέροντας πραγματικά περιστατικά και γεγονότα. Σε διαφορετική περίπτωση θα είναι ένας λασπολόγος και κοινός συκοφάντης και θα κληθεί να αποδείξει στην Ελληνική Δικαιοσύνη όσα υπονοεί.
Με τον κύριο αυτόν η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά στο μέλλον, ούτε πρόκειται να απαντήσει σε δηλώσεις εντυπωσιασμού και σκοπιμοτήτων που γίνονται για ευνόητους λόγους. Άλλωστε η σταδιοδρομία του Δημήτρη Ρίζου έχει ημερομηνία λήξης.
ΥΓ: Αλήθεια ποια ποδοσφαιρική αξία δεν εκτίμησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου; Μήπως αυτή που επέδειξε με τις «εξόδους του Ζαλόγκου» και τις «αεροβουτιές» σε κάποιους κομβικούς αγώνες;».