Το “ευχαριστώ” της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου σε Αυγενάκη και Football League

Ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαριστεί τον τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη αλλά και την διοργανώτρια αρχή της Football League για τις ενέργειές τους ώστε να περιοριστεί όσο το δυνατόν περισσότερο την οικονομική αιμορραγία που έχει προκύψει για όλα τα αθλητικά σωματεία με την αναβολή της αγωνιστικής δραστηριότητας, εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, όπως και όλα τα αθλητικά σωματεία σε ολόκληρο τον κόσμο αλλά και το σύνολο της παγκόσμιας κοινότητας, συμμετέχει στον αγώνα κατά του κορονοϊού και #ΜένουμεΣπίτι.

Σε αυτό τον αγώνα που κάνουμε όλοι στον αθλητισμό νιώθουμε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη αλλά και την διοργανώτρια αρχή της Football League που βρίσκεται δίπλα μας, όχι μόνο στα λόγια αλλά εμπράκτως, ώστε όχι μόνο να μείνουμε ασφαλείς αλλά και να περιορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την οικονομική αιμορραγία που έχει προκύψει για όλα τα αθλητικά σωματεία με την αναβολή της αγωνιστικής δραστηριότητας.

Στο πλαίσιο αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι υπήρξε πρόβλεψη ώστε να ενταχθούν οι ποδοσφαιρικές ομάδες, όπως και η δική μας, στις επιχειρήσεις που έχουν αναστολή εργασιών ώστε να μπορέσουν να συμπεριληφθούν στα μέτρα για την καταβολή των 800 ευρώ στους ποδοσφαιριστές και τους εργαζόμενους στην ΠΑΕ αλλά και η ίδια η ΠΑΕ να επωφεληθεί από τις ειδικές ρυθμίσεις σε ότι αφορά την καταβολή εισφορών κ.α. κίνηση στην οποία η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου έχει ήδη προχωρήσει.

Τα δυσκολότερα είναι μπροστά μας. Με βαθύ αίσθημα ατομικής ευθύνης #ΜένουμεΣπίτι για να βγούμε όλοι μαζί πρωταθλητές από την πανδημία.
#olympiakosvolou #football #footballleague #team #staysafe #stayhome

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις