«Πράσινο» φως της κυβέρνησης στην Πρέμιερ Λιγκ για επανεκκίνηση τον Ιούνιο

Σε προχωρημένες συζητήσεις με την κυβέρνηση για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος τον Ιούνιο, βρίσκονται οι άνθρωποι της Πρέμιερ Λιγκ και της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρει σε αποκλειστικό της δημοσίευμα η «Mirror», υπάρχει προσωρινή συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές για να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα τον Ιούνιο. Φυσικά, αυτό θα συμβεί κεκλεισμένων των θυρών και θα υπάρξουν αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές, ενώ οι 20 ομάδες της Πρέμιερ φέρεται να έχουν παρουσιάσει το πλάνο για την επανεκκίνηση.

Το όλο πλάνο συζητήθηκε την περασμένη Παρασκευή σε έκτακτη σύσκεψη και υπήρξε κατ αρχήν συμφωνία για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες.

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκε επίσης η πιθανότητα να είναι οι ποδοσφαιριστές εσώκλειστοι, ώστε να περιοριστούν οι επαφές τους με άλλους ανθρώπους και να περιοριστεί στο ελάχιστο η πιθανότητα να νοσήσουν από τον κορωνοϊό.

Επίσης, σαν σκέψη υπάρχει να γίνουν συζητήσεις και με τα δύο κανάλια που έχουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα (Sky και BT), ώστε να διαπιστώσουν εάν υπάρχει περίπτωση με κάποιο τρόπο (σσ. ίσως με αγορά από την κυβέρνηση) τα παιχνίδια να παίζονται σε κάποιο ελεύθερο κανάλι, ώστε να μείνει ο κόσμος στο σπίτι του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις