Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον Παναγιώτη Καραγκούνη

Σε στενό οικογενειακό κύκλο, λόγω των μέτρων, θα γίνει σήμερα στις 3μ.μ. η κηδεία του αείμνηστου Παναγιώτη Καραγκούνη. Στο μεταξύ βολιώτικα σωματεία, όπως και ο ΣΔΚΜ έβγαλαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις.

Ο πρόεδρος του Γ.Σ.Βόλου Αντώνης Χιώτης

“Με οδύνη πληροφορήθηκα πριν λίγο τον αδόκητο θάνατο του Παναγιώτη Καραγκούνη. Ο εκλιπών εκτός από προσωπικός φίλος, διετέλεσε αθλητής στίβου και μπάσκετ στον Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ, στα νεανικά του χρόνια. Διετέλεσε επίσης μέλος παλαιοτέρων Διοικήσεων του.
Το Δ.Σ του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ, εκφράζει την θλίψη του και τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα, που θα τον σκεπάσει.

Ο Παναγιώτης Καραγκούνης ήρθε στον Γυμναστικό το 1967 με μια παρέα πέντε παιδιών σαν αθλητής μπάσκετ. Την εποχή εκείνη υπήρχε μια αδράνεια στα τμήματα του Συλλόγου έτσι η παρέα αυτή ανέλαβε να αναδιοργανώσει το τμήμα.
Μετά τον ορισμό νέου Δ.Σ. Ο Παναγιώτης ξεδιπλώνοντας τις πτυχές του μεγάλου ταλέντου του ασχολούμενος με μεγάλη επιτυχία εκτός από το μπάσκετ με το στίβο αλλά και το βόλεϊ, βοηθώντας σημαντικά τον Σύλλογο.
ΜΠΑΣΚΕΤ. : Αγωνίσθηκε σε τοπικά πρωταθλήματα από 1967-1971.Από 1974-1980 στη Β΄Εθνική κατηγορία.
Προπονητής μπάσκετ παιδικής ομάδας 1975-1980 οδήγησε την ομάδα τρεις φορές σε Πανελλήνιους προκριματικούς αγώνες. Από 1981 – 1983 προπονητής Εφηβικής και Αντρικής ομάδας.
ΣΤΙΒΟΣ.: Από 1967 – 1971 συμμετείχε σε Διασυλλογικά και Πανελλήνια πρωταθλήματα με σημαντικές διακρίσεις.
Από 1984-1985 εξωδιοικητικός Έφορος μπάσκετ.
Από το 1985 μέχρι σήμερα παρέμενε μέλος του Συλλόγου”.

Η Δ.Ε του αντρικού μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Αναχώρησε από κοντά μας για το Μεγάλο Ταξίδι ο φίλος Παναγιώτης Καραγκούνης. Αξιαγάπητος άνθρωπος, φίλαθλος της καλαθοσφαίρισης με καθαρό και μακροχρόνιο αποτύπωμα στα μπασκετικα δρώμενα της Μαγνησίας. Αθλητής, προπονητής, παράγοντας με άποψη και προσφορά. Κοινωνικά εξαίρετος οικογενειάρχης, πετυχημένος επιχειρηματίας προσέτρεξε πάντα σε βοήθεια ανεξάρτητα συλλογικής προέλευσης και σωματειακών προτιμήσεων
Από τη Γειτονιά των Αγγέλων σίγουρα θα ανησυχεί για την πρόοδο όλων μας.
Αγαπητέ Πάνο θα μας λείψεις.
Η ΔΕ της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης του ΑΣ Ολυμπιακός Βολου 1937 εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Ο ΣΔΚΜ

” Η οικογένεια του ΣΔΚΜ εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια ενός μέλους της, του Παναγιώτη Καραγκούνη. Ενός ανθρώπου που κοσμούσε με την παρουσία του τα γήπεδα τόσο για την αγνή αγάπη του για το μπάσκετ, περισσότερο όμως για το ήθος με το οποίο το υπηρέτησε από όποιο μετερίζι κι αν του ζητήθηκε. Υπήρξε φωτεινό παράδειγμα για πολλούς από εμάς και η παρακαταθήκη που αφήνει τεράστια. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα…”   

Το ΔΣ του ΣΔΚ Μαγνησίας

Ο Αιολικός Βόλου

Ο Αιολικός Βόλου εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του για την απώλεια του Παναγιώτη Καραγκούνη. Ο Παναγιώτης Καραγκούνης υπήρξε ένας πολύπλευρος πολύ καλός αθλητής. Αθλητής του κλασικού αθλητισμού αλλά και της καλαθοσφαίρισης. Τον διέκρινε η αγωνιστικότητα του,  το πάθος για τη νίκη αλλά και για το  απαράμιλλο ήθος του. Ο πολύπλευρος και ξεχωριστός του χαρακτήρας τον βοήθησαν ώστε να είναι ένα επιτυχημένος επιχειρηματίας ένας  πολύ καλός οικογενειάρχης  αλλά και πολύτιμος με όσους και με  ό,τι ασχολήθηκε. Τελευταία ήταν μέλος του Δ.Σ της Ε.Σ.ΚΑ.Θ. Έπαιρνε πάντα το μέρος του δικαίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις