Παπαδημητρίου: «Στο χειρότερο σημείο η διακοπή»

Τις οριστικές αποφάσεις των ποδοσφαιρικών αρχών σχετικά με το μέλλον των πρωταθλημάτων περιμένει και ο Ιάσων Παπαδημητρίου, όντας ο ίδιος έγκλειστος στο σπίτι του. Ο επιθετικός της Τρίγλιας μίλησε στο metrosport.gr για το πώς ο ίδιος ζει τις συνθήκες απομόνωσης λόγω του κορωνοϊού, ενώ έκανε και μια μίνι αναδρομή της πορείας της ομάδας της Χαλκιδικής στο φετινό Πρωτάθλημα της Football League.

«Είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση για όλον τον κόσμο και ειδικά για εμάς τους ποδοσφαιριστές που είμαστε αλλιώς συνηθισμένοι. Είμαστε αναγκασμένοι να είμαστε όλη μέρα στο σπίτι, δεν έχουμε τι να κάνουμε. Όποιο βιβλίο κι αν διαβάσεις, όποια ταινία κι αν δεις, δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον προηγούμενο τρόπο ζωής. Υπομονή πρέπει να κάνουμε και τίποτε άλλο», δήλωσε ο έμπειρος επιθετικός, εκφράζοντας, παράλληλα, την απαισιοδοξία του για τη συνέχιση των πρωταθλημάτων.

«Τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το δικό μας Πρωτάθλημα το βλέπω δύσκολο. Εκτίμησή μου είναι πως θα συνεχιστεί μόνο η Super League. Δεν είναι εύκολο για καμία ομάδα να επανέλθει στα προηγούμενα στάνταρ της μετά από τόσο μεγάλη αγωνιστική απραξία», τόνισε.

«Στο χειρότερο σημείο η διακοπή»

Ο Ιάσων Παπαδημητρίου εντάχθηκε το περασμένο καλοκαίρι στην Τρίγλια προερχόμενος από μια εξαιρετική χρονιά στον Εδεσσαϊκό. Μπορεί φέτος να μην έφτασε τα περσινά επίπεδα σκοραρίσματος με την ομάδα της Έδεσσας, ωστόσο, τη στιγμή της διακοπής ήταν ο πρώτος σκόρερ της Τρίγλιας έχοντας πετύχει τέσσερα γκολ. Ο 26χρονος επιθετικός μίλησε για την πορεία της Τρίγλιας στο φετινό Πρωτάθλημα και έκανε ιδιαίτερη μνεία στις πολλές αλλαγές προπονητών.

«Ήταν μια χρονιά πρόκληση για την Τρίγλια, αντιμετωπίσαμε ομάδες με ιστορία, κόσμο και ποδοσφαιριστές με περισσότερες παραστάσεις. Ενισχυθήκαμε πολύ τον Ιανουάριο με τον ερχομό παικτών όπως ο Παπαστεριανός, ο Ναζλίδης, ο Μπρίτο, όμως θεωρώ ότι επηρέασαν αρνητικά οι πολλές αλλαγές προπονητών μετά την αποχώρηση του κ. Γεωργιάδη. Κάθε προπονητής έχει τη φιλοσοφία του. Μέχρι να προσαρμοστείς στον έναν, αυτός έφευγε, ερχόταν ο επόμενος και έπρεπε μετά να προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα. Δεν το λέω ως δικαιολογία. Άλλωστε, εμείς οι ποδοσφαιριστές είμαστε αυτοί που βάζουμε τη μπάλα στα δίχτυα και δεχόμαστε τα γκολ. Εμείς έχουμε τη μεγαλύτερη ευθύνη μέσα στο γήπεδο. Προσωπικά, στο ξεκίνημα της χρονιάς περίμενα πως θα τα πηγαίναμε καλύτερα. Αν είχαμε κάποια επιτυχή αποτελέσματα στο ξεκίνημα ίσως η χρονιά να εξελίσσονταν διαφορετικά. Το Πρωτάθλημα διακόπηκε σε μια χρονική στιγμή που είχαμε πάρει τα πάνω μας. Προερχόμασταν από την ισοπαλία με τη Νίκη Βόλου και τη μεγάλη νίκη επί του Ιωνικού, είχαμε βρει τα πατήματά μας», σημείωσε.