Ολυμπιακός: Αυτούς θέλει το καλοκαίρι

Δεν έχουμε ποδόσφαιρο αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως κάποια θα έχουμε ξανά. Θα επιστρέψει η καθημερινότητα και θα συνεχίσουν και οι ομάδες τις υποχρεώσεις τους. Τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Για αυτό και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αρχίσει να δουλεύουν από τώρα για την επόμενη ημέρα. Όταν λέμε επόμενη ημέρα δεν εννοούμε μετά τον κορωνοϊό, αλλά μετά το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Οι Πειραιώτες θέλουν να είναι έτοιμοι για τις κινήσεις που θα γίνουν το καλοκαίρι. Έτσι ώστε να έχουν μία πρώτη εικόνα και να κινηθούν όπως πρέπει και να μην περιμένουν την τελευταία στιγμή.

Κάτι το οποίο ο Ολυμπιακός το κάνει τα τελευταία χρόνια. Πάντα λειτουργεί για τη νέα σεζόν αρκετό καιρό πριν ολοκληρωθεί η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος.

Έχει γίνει η πρώτη έρευνα από πλευράς Ολυμπιακού στην αγορά για την ενίσχυση του ρόστερ. Ξέρουν οι Πειραιώτες που χρειάζεται η ομάδα ενίσχυση. Αν και η αλήθεια είναι πως τώρα αυτό που κάνει ο Ολυμπιακός είναι να αξιολογεί τους παίκτες που προτάσσονται. Όπως είναι η περίπτωση του Τζούνιορ Φερνάντες από την Αλάνιασπορ. Ο 31χρονος εξτρέμ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τους Τούρκους και έχει προταθεί στους «ερυθρόλευκους».

Είναι μία περίπτωση την οποία κοιτάει αρκετά η ομάδα του Πειραιά και έχει ξεχωρίσει για την ώρα. Κάποια επίσημη κίνηση δεν έχει γίνει, αλλά είναι παίκτης ο οποίος έχει… κυκλωθεί από τους ανθρώπους της ΠΑΕ.

Από εκεί και πέρα και η επόμενη περίπτωση είναι γνωστή. Ο Λισάντρο Σεμέντο αγωνίστηκε με επιτυχία στον ΟΦΗ τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Ελλάδας.

Τον ξεχώρισαν οι «ερυθρόλευκοι» και έχουν ήδη μιλήσει με τη Φορτούνα Σιτάρντ. Διότι ήταν παίκτης ο οποίος ενδιέφερε τον Ολυμπιακό από τον περασμένο Ιανουάριο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις