Διαδικτυακές προπονήσεις από τον Αιολικό Βόλου

Διαδικτυακές προπονήσεις άρχισαν στον Αιολικό Βόλου που εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: «Ο Αιολικός Βόλου πρωτοπορεί για μία ακόμα φορά .Στη προσπάθειά μας οι αθλητές μας να μην χάσουν την φυσική τους κατάσταση, αλλά και την επαφή με τους προπονητές τους ,τους συμπαίκτες τους δημιουργήσαμε το πρόγραμμα «Physical education at home: basketball training programme». Μέσα από το πρόγραμμα αυτό θα προσπαθήσουμε να έχουμε συχνή επικοινωνία με τους αθλητές μας, θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε την φυσική κατάστασή τους (βελτίωση της ευλυγισίας, δύναμης, ισορροπίας ) και την καλή τεχνική (σουτ, πάσα, ντρίπλα).
Ακόμα μέσα από το πρόγραμμα θα επιδιώξουμε να διατηρήσουμε την καλή ψυχολογία των αθλητών μας και την υποστήριξη τους με τη συχνή επαφή των αθλητών μεταξύ τους, αλλά και των προπονητών τους.
Οι διαδικτυακές προπονήσεις θα πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα, ενώ οι αθλητές θα χωριστούν σε τρία τμήματα: Το πρώτο (ανδρικό, εφηβικό, παιδικό Α, παιδικό Β) με υπεύθυνο τον Αντώνη Σαμαρά θα γυμνάζεται Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή στις 11.45, το δεύτερο (παιδικό Γ, ακαδημίες αγοριών 2008-09-11 και τζούνιορ) με υπεύθυνο τον Κωνσταντίνο Δεμίρη θα γυμνάζεται Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή στις 18.00 και το τρίτο (γυναικείο, νεάνιδες, κορασίδες, παγκορασίδες, ακαδημία κοριτσιών) με υπεύθυνο τον Αντώνη Τραγουδάρα θα γυμνάζεται Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή στις 12.30. Το πρόγραμμα θα διαρκεί 45 λεπτά.
Για την καλύτερη λειτουργία των προπονήσεων θα πρέπει όλοι οι αθλητές μας να δημιουργήσουν λογαριασμό στο Skype και να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο προπονητή του κάθε τμήματος
Οι λογαριασμοί των προπονητών: Σαμαράς Αντώνης τηλ.:6980741664 όνομα: Antonios Samaras. Δεμίρης Κων/νος τηλ.: 6981121162 όνομα: Κωνσταντίνος Δεμίρης, Τραγουδάρας Αντώνης τηλ.: 6984072938 όνομα: Τραγουδάρας Αντώνης.
Τηλέφωνο γραμματείας: 6937153177».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις