«Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Τζούνιορ Φερνάντες»

Ο Ολυμπιακός ψάχνει στην αγορά για αριστερό εξτρέμ, με τα τούρκικα ΜΜΕ να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον στον Τζούνιορ Φερνάντες. Η έγκυρη εφημερίδα «Sabah», στην ηλεκτρονική της έκδοση, αναφέρεται στο συγκεκριμένο θέμα.

«Ο Τζούνιορ Φερνάντες είναι από τους παίκτες που έδειξε ενδιαφέρον ο Ολυμπιακός. Το συμβόλαιο του Χιλιανού εξτρέμ με την Αλάνιασπορ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Ο Ολυμπιακός φέρεται να σχεδιάζει να του κάνει πρόταση. Εκεί βρίσκεται και ο Εμρέ Μορ.», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

Στην Αλάνιασπορ αγωνίζονται οι Τζαβέλλας. Σιώπης, Μπακασέτας. Υπάρχει έντονο ελληνικό στοιχείο. Πληροφορίες αναφέρουν πως το όνομα του Τζούνιορ Φερνάντες, προτάθηκε από μάνατζερ.

Οι Πειραιώτες εξέτασαν την περίπτωση του 31χρονου αριστερού εξτρέμ και είδαν πολλά θετικά στοιχεία.

Φέτος σε 28 ματς έχει βάλει 10 γκολ ενώ έδωσε και 6 ασίστ. Είναι ένας παίκτης που ταιριάζει απόλυτα σε αυτό που παίζει ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς.

Με βάση τα όσα αναφέρονται και στην Τουρκία οι Πειραιώτες τον τσέκαραν σε πολλά παιχνίδια. Ωστόσο δεν έχουν προχωρήσει σε οποιαδήποτε κίνηση. Πρόκειται για μια περίπτωση που εξετάζεται.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις