Ο Τ. Μαρινάγης νέος πρόεδρος στον ΟΥΚ Βόλου (το νέο Δ.Σ.)

Νέα χρονιά, νέο ξεκίνημα για τον ΟΥΚ Βόλου. Στις εκλογές που διεξήχθησαν την Τετάρτη 21/10 εκλέχθηκε η νέα διοίκηση του Ομίλου που συγκροτήθηκε άμεσα σε Σώμα. Η σύνθεση του νέου ΔΣ του ΟΥΚ Βόλου έχει ως εξής…


Πρόεδρος: Μαρινάγης Αναστάσιος
Αντιπρόεδρος: Χατζηαποστόλου Κωνσταντίνος
Γεν. Γραμματέας: Γαργαλέτσος Νικόλαος
Ταμίας: Δανιηλίδης Απόστολος
Έφοροι Υδατοσφαίρισης: Κολημήτρας Δήμος – Νασιάκος Γεώργιος – Βλιώρας Ιωάννης
Έφοροι Κολύμβησης: Κυριακίδου Λασκαρίνα – Αρχαίου Χριστιάνα
Έφορος Δημοσίων Σχέσεων: Νικηφορίδης Βασίλειος
Υπεύθυνος Τύπου & Επικοινωνίας : Μπένης Σταμάτης

Στον αγωνιστικό τομέα, η νέα χρονιά ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Για το τμήμα Υδατοσφαίρισης, μετά από δύο μήνες προετοιμασίας για τους αθλητές του ΟΥΚ, ήρθαν οι πρώτες προσκλήσεις για συμμετοχή σε τουρνουά προετοιμασίας. Έτσι, το Σαββατοκύριακο 24 & 25/10/2015 η ομάδα Παίδων (γεν. το 2001 και νεώτεροι), συμμετείχε στο 3ο τουρνουά “Κ.Μωλιώτης” που διοργάνωσε η Ναυταθλητική Ένωση Λαμίας (ΝΕΛ) στο κολυμβητήριο της Λαμίας. Οι νεαροί αθλητές του ΟΥΚ Βόλου, έκαναν εξαιρετικές εμφανίσεις απέναντι σε πολύ ισχυρούς αντιπάλους όπως ο Παναθηναϊκός και ο Ποσειδώνας Ιλλισίων (ΚΟΠΙ) και έφεραν τα εξής αποτελέσματα:
ΟΥΚ – ΝΟ Χαλκίδας: 21-6
ΟΥΚ- ΠΑΟ : 5-0 (ο αγώνας διακόπηκε στο τέλος του 3ου οκταλέπτου ενώ προηγείτο η ομάδα του ΟΥΚ)
ΟΥΚ-ΚΟΠΙ: 12-11
ΟΥΚ – ΝΕ Λαμίας: 17-9
Στην ομάδα του ΟΥΚ συμμετείχαν οι παρακάτω αθλητές: Νάσιος Ν., Κουφιδάκης Χ., Μαρινάγης Ι., Νασιάκος Αλ., Μπένης Ελ., Βούλγαρης Παν., Γαργαλέτσος Απ., Βλιώρας Β., Τέκος Παν., Ντόνας Μ., Γαλάνης Ν., Θεοχαρίδης Δ., Γεωργιάδης Γερ., Νασιάκος Ευθ., Αποστολίδης Απ. Την ομάδα συνόδευσαν οι προπονητές Ντόνας Γ. και Μαρινάγης Ζ.
Πλήθος νέων αθλητών πλαισιώνουν τα τμήματα Κολύμβησης και Υδατοσφαίρισης του ΟΥΚ Βόλου. Οι προπονήσεις διεξάγονται καθημερινά στην ανοικτή 50άρα και την κλειστή 25άρα πισίνα του κολυμβητηρίου του Βόλου όπως και στη πισίνα εκμάθησης. Για πληροφορίες και εγγραφές στα τηλ: 6945260493 κ. Νασιάκο Γεώργιο (Υδατοσφαίριση), 6947796198 κ. Κυριακίδου Λασκαρίνα (Κολύμβηση).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις