Έσπασε την καραντίνα ο Βαρουφάκης και πήγε διακοπές στην Αίγινα!

Ο Γιάνης Βαρουφάκης αποφάσισε να… σπάσει την καραντίνα και ταξίδεψε για την Αίγινα, με τους λιμενικούς να ζητούν τα απαραίτητα έγγραφα και τον ίδιο να επικαλείται τη βουλευτική του ιδιότητα.

Στην Αίγινα βρίσκεται από χθες το απόγευμα ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25, αγνοώντας τα περιοριστικά μέτρα λόγω κορονοϊού, κάτι που προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια.

Μάλιστα, εκεί έλαβε χώρα και ένα μικροεπεισόδιο με τους λιμενικούς, οι οποίοι του ζήτησαν τα απαραίτητα έγγραφα (Ε1 κ.ο.κ.), όμως ο ίδιος επικαλέστηκε την βουλευτική του ιδιότητα.

Στο λιμάνι βρέθηκε και ο Δήμαρχος της Αίγινας Γιάννης Ζορμπάς, σπεύδοντας να μιλήσει στον βουλευτή, όμως έλαβε την ίδια απάντηση.

Πληροφορίες θέλουν μάλιστα τη λιμενική αρχή του νησιού να συντάσσει δικογραφία.

Σα να μην έφτανε αυτό, ο Γιάνης Βαρουφάκης, έδωσε συνέντευξη και στο CNN για την απόφαση του Eurogroup, επιβεβαιώνοντας το συγκεκριμένο γεγονός, ότι δηλαδή βρίσκεται στην Αίγινα.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η μετακίνηση με τα πλοία της ακτοπλοΐας επιτρέπεται για τους μόνιμους κατοίκους των νησιών, αλλά και των μεταφορικών μέσων που απαιτούνται για την τροφοδοσία, ενώ επιτρέπεται και η επιστροφή όσων θέλουν να αναχωρήσουν από αυτά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις