«Κάθε φορά που πηγαίνω στη Νέα Φιλαδέλφεια και βλέπω το γήπεδο βάζω τα κλάματα»

Συγκλονιστική εξομολόγηση του 85χρονου φίλου της ΑΕΚ που πήγε να δει τα έργα του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και… έφαγε με πρόστιμο. Τι είπε για την κίνηση του Δημήτρη Μελισσανίδη και της ΠΑΕ.
Ο παππούς φίλος της ΑΕΚ πλήρωσε λόγω της καραντίνας του κορωνοϊού την επιθυμία του να δει τα έργα στο γήπεδο της «Αγιάς Σοφιάς», ωστόσο η ΠΑΕ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης τον αντάμειψαν, με αποφασίζοντας να του δώσουν το πρώτο διαρκείας, αλλά και να του καλύψουν το πρόστιμο.

Ο ίδιος μιλώντας στη «Live Sport» μίλησε για την αγάπη που τρέφει για την ΑΕΚ. «Γεννήθηκα στην Κωνσταντινούπολη και η ΑΕΚ ήταν η πρώτη μου αγάπη. Αυτή την ομάδα μάθαμε στην Πόλη! Θυμάμαι τον εαυτό μου συνέχεια μέσα στο γήπεδο. Είτε με τον αδερφό μου, είτε με τα παιδιά μου. Στο σπίτι μου έχω πολλά αντικείμενα της ΑΕΚ. Όλα από την μπουτίκ που υπήρχε στην Καππαδοκίας», ανέφερε αρχικά.

«Στο γήπεδο όταν πήγαινα έπαιρνα και τα παιδιά μου. Πριν από κάποια χρόνια είχα πάρει και τον μεγάλο μου εγγονό με την κόρη μου. Δεν είχαν αρχίσει ακόμα τα έργα», είπε στη συνέχεια για να συμπληρώσει: «Εγώ έζησα το παλιό γήπεδο και θέλω να προλάβω και το καινούργιο. Είμαι και μεγάλος σε ηλικία πια! Μια φορά κατάφερα και είδα κλεφτά και πως είναι μέσα. Μου σηκώθηκε η τρίχα! Κάθε φορά που πηγαίνω στη Νέα Φιλαδέλφεια και το βλέπω βάζω τα κλάματα. Αυτό είναι το σπίτι μας και λίγοι μπορούν να καταλάβουν πως είναι να μην έχεις σπίτι».

Όσο για την πρωτοβουλία του Δημήτρη Μελισσανίδη και της ΠΑΕ ΑΕΚ πρόσθεσε: «Δεν το περίμενα. Είμαι πολύ συγκινημένος. Βούρκωσα όταν το έμαθα και θέλω να πως ένα τεράστιο ευχαριστώ στην ΑΕΚ και στον κ. Μελισσανίδη. Δεν το έκανα επίτηδες ούτε ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα. Πήγα να δω το γήπεδο γιατί αυτό κάνω δύο φορές την εβδομάδα τουλάχιστον. Αυτό με κρατάει!».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις