Με νέα πρόσωπα ο Ολυμπιακός Β. απέναντι στα Χανιά (pregame)

Δεκαοχτώ μέρες μετά την αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Football League, όπου ο Ολυμπιακός Βόλου είχε σημειώσει την πρώτη του νίκη με 1-0, σήμερα Πέμπτη 29/10 στις 15.00 στο ΕΑΚ οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν εκ νέου τα Χανιά, αυτή τη φορά για την 1η αγωνιστικής της φάσης των ομίλων…

…του Κυπέλλου Ελλάδος. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Otesports 3.
Ο Ολυμπιακός δίνει βαρύτητα και στο Κύπελλο, παρότι ο Σούλης Παπαδόπουλος θα προβεί σε ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα, τη στιγμή που ακολουθεί την Κυριακή στο ΑΕL FC Arena το θεσσαλικό ντέρμπι με τη Λάρισα για το πρωτάθλημα της Football League.
Σε μια περίοδο όπου στον Ολυμπιακό περιμένουν την επιστροφή βασικών ποδοσφαιριστών, όπως είναι οι Διαμαντόπουλος, Λεόν, Γκουγκούδης, ήρθε να τραυματισμός του Ντάριο Φερνάντες για χάσει ο Ολυμπιακός ένα πολύτιμο εργαλείο στο χώρο της μεσαίας γραμμής.
Στο σημερινό παιχνίδι αναμένεται να αγωνιστούν ορισμένοι παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα.
Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει πιθανότατα ο Δασκαλάκης, ενώ ο Ζέρης αναμένεται να παίξει ως δεξιός μπακ, με τον Χιντζίδη να καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας. Oι Νικολόπουλος και Καραμανλής θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας, ενώ ως ανασταλτικοί μέσοι θα αγωνιστούν οι και Νάστος και Πολύζος. Λογικά ο Μοράν θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, ως αριστερός μεσοεπιθετικός, ο Σκοπελίτης θα παίξει στη δεξιά πτέρυγα, με τον Τσιλιγκίρη – πιθανότατα – να έχει πιο ελεύθερο ρόλο, πίσω από τον Γουόρντεν.
Στην αποστολή μετέχουν επίσης και οι Στρατηλάτης, Ντάσιος, Ντεπέτρις, Αλαμάνης, Νικολιάς, Τσιάρας, Κεσίδης, Παναγιώτου και Κυζιρίδης, από τους οποίους οι δύο θα αποκλειστούν από την 18αδα.
Εκτός έμειναν οι ανέτοιμοι Διαμαντόπουλος, Λεόν, Γκουγκούδης, ο τραυματίας Φερνάντες και οι Αρβανίτης, Χρυσοστομίδης.
Εισιτήρια του σημερινού αγώνα θα πωλούνται μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης στο ΕΑΚ Βόλου από τα εκδοτήρια του Σταδίου.
Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:
Θύρα 1,3,5: Γενική είσοδος 10 ευρώ
Θύρα 4 (VIP): 20 ευρώ.
Στον αγώνα με τον ΑΟ Χανιά όλα τα παιδιά έως και 12 ετών θα εισέλθουν στο γήπεδο δωρεάν με την παρουσία των συνοδών τους.

Τα Χανιά
Τα Χανιά ήρθαν στο Βόλο με σκοπό να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα, ενώ προέρχονται από εντός έδρας νίκη επί του Αγρ. Αστέρα για το πρωτάθλημα. Ο προπονητής του ΑΟΧ, Θωμάς Γράφας, αναμένεται να προβεί σε ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα, ξεκουράζοντας ορισμένους ποδοσφαιριστές.
Στην αποστολή μετέχουν 23 ποδοσφαιριστές, καθώς μετά το ματς με τον Ολυμπιακό η κρητική ομάδα δεν θα επιστρέψει στην Κρήτη, καθώς την Κυριακή ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με την Καλλιθέα.
Ο προπονητής Θωμάς Γράφας άφησε εκτός τους Γεωργίου, Κουρδάκη, Μπάτσι και Μέμμο, ενώ οι 23 που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι εξής: Λίτα, Γκέσιος, Σταματής, Δεινόπαπας, Τσούτσης, Μπουζούκης, Νύκταρης Ν., Νύκταρτης Μ., Ρίκκα, Μασάδο, Κατρανίτσας, Καρτσαμπάς, Ηρακλής, Σάντερσον, Διαμαντόπουλος, Φυντικάκης, Σαΐν, Μπριλάκης, Παγώνης, Χατζηλιάδης, Μπλάζιτς, Βλαχάκης, Πρίφτης.

Διαιτητής: Τσαμούρης (ΕΠΣ Πειραιά)
Βοηθοί: Τζιλίρη, Γιαννίκος (ΕΠΣ Πιερίας)
4ος διαιτητής: Μπλούνας (ΕΠΣ Φθιώτιδας)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις