Η Μάιντς θέλει τον Γαλανόπουλο

Ο Κώστας Γαλανόπουλος, μαζί με τον Δημήτρη Λημνιό και τον Τάσο Χατζηγιοβάνη είναι οι πιο «πάλιουρες» της φουρνιάς τους στη Σούπερ Λιγκ. Ετούτος πλέον έχει ξεπεράσει τα 100 παιχνίδια με την φανέλα της ΑΕΚ και «τρέχει» το τρίτο του συμβόλαιο.

Επί εποχής, Νίκου Λυμπερόπουλου πήγε και αξίωσε την συμβουλή του για την επόμενη μέρα του επαγγελματικά μια και η σχέση του με τον Γιάννη Ευαγγελόπουλο είχε φθαρεί.

Η επιλογή που έκανε και μέσω της καθοδήγησης του άλλοτε τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ έφθασε η ώρα να «μιλήσει». Ένα χρόνο πριν το φινάλε του συμβολαίου του και έχοντας ήδη χριστεί σκόρερ και με την Εθνική Ελλάδας, ο Κώστας Γαλανόπουλος φαντάζει έτοιμο project για τη διεθνή αγορά.

Με συμβόλαιο που να μην ξεπερνάει τις 120.000 ευρώ καθαρά (σ.σ.: χωρίς μπόνους), ο Πολ Κουτσολιάκος εδώ και κανένα τρίμηνο έχει ξεκινήσει την προεργασία.

Βασική προϋπόθεση και η θέληση τόσο του μπαμπά όσο και του γιόκα Γαλανόπουλου για να ανοίξει ο Κωνσταντίνος τα φτερά του.

Πρακτικά πρόβλημα ως είθισται με την ΑΕΚ; To estimetad transfer fee! Πλέον, δύσκολα πάνω από 1,5 μύριο συν ποσοστό μεταπώλησης.

Ποσό που φαντάζει δέλεαρ για την Μάιντς! Ναι, ορθώς διαβάσατε. Την ομάδα που ΄χει προχωρήσει σε ενδελεχές scouting στον Γαλανόπουλο και ήδη εδώ και μία διετία έχει κάνει focus στην ελληνική αγορά, έχοντας στο παρελθόν ξεχωρίσει και τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Η γερμανική ομάδα που είθισται να παίζει πάντα με δύο 6άρια (είτε 3-4-2-1, είτε 4-2-3-1) μπορεί για τη νέα χρονιά να «χτίσει» πάνω σε Φερνάντες, Μπαρέιρο (‘00άρος), αλλά είναι πάντα ανοιχτή για περιπτώσεις τύπου «value for money».

Και ο Γαλανόπουλος στο μυαλό του Ρόουβεν Σρέντερ, ο decision maker των μεταγραφών, αποτελεί μία εξ αυτών.

Πηγή: sportime.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις