Τα δεδομένα των δανεικών της ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)

Το καλοκαίρι φέρνει αποφάσεις όχι μόνο για μεταγραφές, ανανεώσεις ή και πωλήσεις, αλλά και για τους δανεικούς της ΑΕΚ. Και αυτοί δεν είναι λίγοι.

Αρχικά, ο Μίλος Ντέλετιτς, που έκανε καλές εμφανίσεις στο δεύτερο μισό της σεζόν με τον Αστέρα Τρίπολης (5 συμμετοχές, 2 γκολ) και ο Μάσιμο Καρέρα θα κληθεί να αποφασίσει αν χωρά στα πλάνα του για τη νέα σεζόν.

Πιο δύσκολη μοιάζει η παραμονή του Νταβίντ Σιμάο, που πήγε δανεικός στη Χάποελ Μπερ Σεβά και είχε τρεις συμμετοχές. Η ομάδα του Ισραήλ έχει οψιόν αγοράς του Πορτογάλου μέσου (λέγεται πως φτάνει τις 500.000 ευρώ), αλλά όσο αμφίβολο είναι να ενεργοποιηθεί αυτή, άλλο τόσο (και περισσότερο) είναι αν θα παραμείνει στο ρόστερ της ΑΕΚ.

Οι Γιώργος Γιακουμάκης και Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος ήταν οι άτυχοι της σεζόν, καθώς με το που πήγαν στην Γκόρνικ και έκαναν ντεμπούτο (ο δεύτερος και με γκολ) έπεσε η πανδημία. Οι Πολωνοί έχουν οψιόν αγοράς, αλλά έχοντας δει ελάχιστα τους δύο παίκτες είναι δύσκολο να κάνουν χρήση της. Στην ΑΕΚ δύσκολα θα χωρέσουν, αφού ο Καρέρα ήταν αυτός που εισηγήθηκε τον δανεισμό τους.

Οι Χρήστος Γιούσης, Πάρης Μπάμπης (Πλατανιά), Γιώργος Γιαννούτσος (Αλκή) και Θανάσης Πάντος (Καλαμάτα) πιθανότερο είναι να δοθούν ξανά κάπου δανεικοί για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις