TV: Οι ταινίες της Μ. Δευτέρας

Στις 20:45 ο ΑΝΤ1 θα προβάλει την ταινία κινουμένων σχεδίων «Στρουμφάκια 2». Ο πανούργος Δρακουμέλ δημιουργεί τα Πειραχτήρια, μια σκανταλιάρικη και χοντροκομμένη εκδοχή των Στρουμφ. Πολύ σύντομα ανακαλύπτει ότι μόνο ένα γνήσιο Στρουμφ μπορεί να του δώσει αυτό που θέλει και συγκεκριμένα η Στρουμφίτα που κατέχει το μυστικό ξόρκι για να μετατρέψει τα Πειραχτήρια σε αληθινά Στρουμφ.

Στις 21:00 θα προβληθεί στο Mega η ταινία «Οι άθλιοι». Η πλοκή, μας μεταφέρει στη Γαλλία του 19oυ αιώνα, όπου ο Γιάννης Αγιάννης, ένας άνδρας που έχει διαπράξει μια σειρά κλοπών προκειμένου να επιβιώσει, αφήνεται ελεύθερος ύστερα από 19 χρόνια και προσπαθεί να επανενταχθεί στην κοινωνία.

Στις 21:50 ο Alpha θα προβάλει την ταινία «Ο κόμης Μόντε Κρίστο». Ο Εντμόντ Νταντές, φιλήσυχος ναυτικός, φυλακίζεται άδικα ύστερα από μια σκευωρία του φίλου του Φερνάν, ο οποίος διεκδικεί την ίδια γυναίκα, δραπετεύει ύστερα από 13 χρόνια εγκλεισμού και παίρνει εκδίκηση ως Κόμης Μόντε Κρίστο.

Στις 23:00 το Open θα προβάλει την ταινία «Βαβέλ». Ένα ζευγάρι Αμερικανών στο Μαρόκο. Μια γκουβερνάντα που παίρνει δύο Αμερικανάκια παράνομα στο Μεξικό. Μια νεαρή Γιαπωνέζα μένει μόνη την ώρα που ο μπαμπάς της καταζητείται στο Τόκιο. Οι διαφορετικές κουλτούρες και οι γεωγραφικές αποστάσεις δείχνουν ότι οι άνθρωποι αυτοί μοιράζονται λίγα, όμως τα παιχνίδια της μοίρας, ο φόβος της απομόνωσης και ο πόνος θα τους φέρει κοντά.

Αναλυτικά οι ταινίες της τηλεόρασης την Μ. Δευτέρα:

20:45 Στρουμφάκια 2 – Ταινία κινουμένων σχεδίων -ANT1

20:50 Νώε – Ξένη ταινία -Open TV

21:00 Οι άθλιοι – Ξένη ταινία -MEGA

21:00 MasterChef  – Εκπομπή μαγειρικής -STAR

21:30 Planet Earth 2 – Ντοκιμαντέρ -ΣΚΑΪ

21:50 Ο Κόμης Μόντε Κρίστο – Ταινία δράσης -ALPHA

22:00 Η μουσίτσα – Ελληνική ταινία -ΕΡΤ 1

23:00 Βαβέλ – Δραματική ταινία -Open TV

23:15 Θαύμα – Ξένη ταινία -ΕΡΤ 2

23:30 Το εξπρές του μεσονυκτίου – Ξένη ταινία -MEGA

23:55 Luther – Αστυνομική σειρά -STAR

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις