Διαφορά Παναθηναϊκού με Ινσούα

Το θέμα του Εμανουέλ Ινσούα είναι σε… αναμονή στον Παναθηναϊκό, καθώς όλες οι υποθέσεις που εκκρεμούν θα ξεκαθαρίσουν όταν θα υπάρχει σαφέστερη εικόνα για την επόμενη μέρα της πανδημίας και των συνεπειών της.

Πάντως σύμφωνα με την Live Sport τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή δεν είναι ευνοϊκά ως προς την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο μεν Αργεντινός αριστερός μπακ φέρεται να αξιώνει 500.000 ευρώ ετησίως, ενώ οι «πράσινοι» προσφέρουν 1 εκατ. ευρώ για τριετές συμβόλαιο. Η διαφορά των 500.000 ευρώ συνολικά για τριετές συμβόλαιο δεν είναι καθόλου αμελητέα και μένει να φανεί αν μπορεί να γεφυρωθεί.

Στο μεταξύ, ο Τσάβι Ρόκα έχει επικεντρωθεί και στην προσπάθεια να απαλλαγεί το κλαμπ από κάποια συμβόλαια παικτών που δεν υπολογίζονται. Παίκτες όπως οι Φάουστο και Μπεκ δεσμεύονται με την ομάδα αλλά δεν έχουν προσφέρει τα προσδοκώμενα και θα γίνει προσπάθεια για να γλιτώσει η ΠΑΕ όσα περισσότερα χρήματα μπορεί. Το έργο του Καταλανού τεχνικού διευθυντή δεν είναι εύκολο, καθώς η κρίση που δημιούργησε η πανδημία περιόρισε τις επιλογές των παικτών που είναι προς αποχώρηση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις