Φοντ: «Η Μπαρτσελόνα οδεύει προς τη χρεωκοπία»

Μετά την παραίτηση έξι μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Μπαρτσελόνα, ο υποψήφιος για τη θέση του προέδρου των «μπλαουγκράνα», Βίκτορ Φοντ «άναψε» νέες φωτιές στον Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου.
Ο επιχειρηματίας, που αποφάσισε να διεκδικήσει το ύπατο αξίωμα ενός από τους σημαντικότερους συλλόγους στην Ευρώπη και τον πλανήτη, μέσω επιστολής που απέστειλε στις ισπανικές εφημερίδες θέλησε να καταγγείλει την κακή διαχείριση του συλλόγου από τον σημερινό πρόεδρο.

«Για πολύ καιρό προειδοποιήσαμε τα μέλη του συλλόγου ότι κατευθυνόμαστε στην τέλεια καταιγίδα, και τα προβλήματα δεν προκύπτουν τώρα», έγραψε.

«Έχουμε βιώσει την καταδίκη για την υπόθεση Νεϊμάρ, τις δημόσιες αντιπαραθέσεις μεταξύ διοίκησης και παικτών και την ακρόαση για την υπόθεση με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που φαίνεται να επιβεβαιώνει το σκάνδαλο».

Και όχι μόνο, καθώς ο Φοντ κατέληξε: «Αν προσθέσουμε μια παράτυπη αθλητική πολιτική, το τμήμα του Διοικητικού Συμβουλίου που αποχώρησε και μια σημαντική μείωση των συνδρομών λόγω της πανδημίας, το αποτέλεσμα είναι ο κίνδυνος μιας οικονομικής και ηθικής χρεωκοπίας, προς την οποία κινείται ο σύλλογος. Game over».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις